Povezane vesti
"Rekao je da mi je spremio veliko iznenađenje, a onda mi je nožem presekao vrat" Potresno svedočenje Svetlane (63) koju je…
Blic 09.02.2024
“Insistirao je da dođem da vidim u kakvom luksuzu živi. Dočekao me je ljubazno i poljubio u obraz za dobrodošlicu. U hodniku je bio mrak a on je stajao iza mene što mi se nije dopalo pa sam ga pitala: "Zar domaćin ne treba da ide prvi?". On je odgovorio… »
Svedočila Nišlijka koju je pokušao da ubije partner: „To je najpodmukliji čovek koga znam, zvao me je zbog poklona, a onda mi…
Nova 09.02.2024
"Jovan je najpodmuklija osoba koju znam, lažljivac i emotivni manipulator. Kako drugačije opisati čoveka koji me je pozvao u goste, obećao "iznenađenje" a onda mi presekao vrat. Da nisam uspela da mu se oduprem i izbijem mu nož iz ruke sigurno bih bila… »
Svedočila Nišlijka koju je klao partner: "Zvao me zbog poklona, a hteo da me ubije, to je najpodmukliji čovek"
Telegraf 09.02.2024
Kontinuirano zlostavljao i pokušao da je ubije i pre napada nožem, nastavila je vezu sa njim jer ga se strašno bojala i verovala da joj policija neće pomoći jer se Jovan predstavljao kao službenik BIA. - Jovan je najpodmuklija osoba koju znam, lažljivac… »
Vesti dana »
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 54 minutajoš 10 povezanih
Pogledajte celu penal seriju, ovako je Paragvaj izbacio Nemačku sa Svetskog prvenstva
Telegraf pre 53 minutajoš 10 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 2 satajoš 1 povezana