Povezane vesti
Nemoj nju da dovodiš, ona pije Nadežda otkriva kako su joj kolege podmetale nogu: Mi dogovorimo nastup, gazde pozovu mog…
Kurir 09.02.2024
Nadežda Biljić proogovorila je o sujeti kolega, o borbi sa bolešću njenog deteta ali i predrasudama sa kojima se susretala na početku karijere. - Na estradi je toliko sujete i mržnje da ja to nikada u životu nisam videla. Meni je to očajno. Kolege… »
"Kolege su govorile gazdama klubova da me ne dovode, menadžeri su mi davali po 200 evra" Nadežda Biljić otkrila kroz šta je…
Blic 09.02.2024
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Nadežda Biljić gostovala je u emisiji "Blic dan" koju svakog radnog dana možete gledati na Blic TV, kanalu 117 od 12.45h. Naime, Nadežda Biljić je između ostalog u emisiji Blic dan govorila o estradi i kolegama… »
Vesti dana »
VIDEO Govor rektora Univerziteta u Beogradu koji je ispraćen aplauzom: „Nemojte da dovodite u pitanje našu podršku studentima“
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Ko je kriv za smrt osmoro ljudi u Domu za stare u Barajevu: Javašluk, veze, kršenje propisa i zakona
Nova pre 46 minutajoš 57 povezanih
Povećan broj žrtava tragedije u Turskoj: Najmanje 76 mrtvih, raste i broj uhapšenih
Telegraf pre 40 minutajoš 38 povezanih