Povezane vesti
Nemoj nju da dovodiš, ona pije Nadežda otkriva kako su joj kolege podmetale nogu: Mi dogovorimo nastup, gazde pozovu mog…
Kurir 09.02.2024
Nadežda Biljić proogovorila je o sujeti kolega, o borbi sa bolešću njenog deteta ali i predrasudama sa kojima se susretala na početku karijere. - Na estradi je toliko sujete i mržnje da ja to nikada u životu nisam videla. Meni je to očajno. Kolege… »
"Kolege su govorile gazdama klubova da me ne dovode, menadžeri su mi davali po 200 evra" Nadežda Biljić otkrila kroz šta je…
Blic 09.02.2024
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Nadežda Biljić gostovala je u emisiji "Blic dan" koju svakog radnog dana možete gledati na Blic TV, kanalu 117 od 12.45h. Naime, Nadežda Biljić je između ostalog u emisiji Blic dan govorila o estradi i kolegama… »
Vesti dana »

Rhmz objavio, stižu nam tropske vreline, pali se i meteo alarm zbog visokih temperatura! Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 17 minutajoš 8 povezanih

"Majko, ona je živa, vrati njene slike": Luis Enrike ne pristaje da mu je ćerka preminula
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Konačna borba za finale ABA lige - Partizan dočekuje Dubai, Budućnost želi podvig protiv Zvezde
RTS pre 12 minutajoš 5 povezanih