Povezane vesti

"Ponitka mi je pretio, a kriva je njegova žena": Tetovirani Grobar otkrio zašto se sukobio s igračem Partizana

"Ponitka mi je pretio, a kriva je njegova žena": Tetovirani Grobar otkrio zašto se sukobio s igračem Partizana

Telegraf 09.02.2024
Tattoo majstor Marko Jovičić za naš portal izneo svoju verziju priče nakon fotografija koje su obišle Srbiju posle poraza Partizana od Bajerna. Partizanov poraz od Bajerna iz Minhena u poslednjim sekundama meča doneo je povišene tenzije u Areni na… »
"Ponitka je mahao prstom i pretio mi" Oglasio se navijač koji se sukobio sa igračem Partizana - otkriveno zbog čega je…

"Ponitka je mahao prstom i pretio mi" Oglasio se navijač koji se sukobio sa igračem Partizana - otkriveno zbog čega je…

Kurir 09.02.2024
Navijačima Partizana teško je pao sinoćnji poraz od Bajerna u 26. kolu Evrolige. Crno-beli su izgubili trojkom Silvana Franciska u poslednjim sekundama utakmice, a nakon što je ekipa Željka Obradovića tokom celog meča imala neverovatnu podršku… »
Evo ko je tetovirani Grobar na koga se zaleteo Ponitka: Jedan je od najvećih tattoo majstora Srbije!

Evo ko je tetovirani Grobar na koga se zaleteo Ponitka: Jedan je od najvećih tattoo majstora Srbije!

Telegraf 09.02.2024
Marko sa iglom i mastilom stvara umetnost na ljudskim telima. Poraz Partizana od Bajerna u trojkom Silvana Fransiska u poslednjoj sekundi meča izazvao je tenzije između igrača i navijača crno-belih, a najupečatljivija scena viđena je na fotografiji… »

Vesti dana »