Povezane vesti
Mitovi i istine o seksu, seksualnosti i rodu
Južne vesti 09.02.2024
iStock Da li je seksualnost urođena? Da li su se naše rodne uloge razvile u prirodi? I da li bismo bili srećniji kad bismo napustili ideju o monogamiji? BBC serijal Seksualne revolucije bavio se menjanjem našeg mišljenja o seksualnosti i rodu… »
BBC News 09.02.2024
Presek svega, od „gej gena" do životinja sa četiri roda. Da li je seksualnost urođena? Da li su se naše rodne uloge razvile u prirodi? I da li bismo bili srećniji kad bismo napustili ideju o monogamiji? BBC serijal Seksualne revolucije bavio se… »
Radio 021 09.02.2024
Presek svega, od „gej gena" do životinja sa četiri roda. iStock Da li je seksualnost urođena? Da li su se naše rodne uloge razvile u prirodi? I da li bismo bili srećniji kad bismo napustili ideju o monogamiji? BBC serijal Seksualne revolucije bavio… »
Vesti dana »
Sjajna partija Vučevića nedovoljna Bulsima - Hjustonu šuterski obračun protiv Klivlenda VIDEO
B92 pre 29 minutajoš 14 povezanih
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 52 minutajoš 9 povezanih
Neće dozvoliti Palestincima da se vrate u Gazu: Izrael: Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre
Blic pre 40 minutajoš 6 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 58 minutajoš 3 povezane