Повезане вести
Евролига, званично - Колико је гледалаца било на Партизан-Бајерн и Звезда-Жалгирис?
Спортске.нет 10.02.2024
Много смо очекивали од 26. кола Евролиге, јер су и Партизан и Црвена звезда били у улози домаћина против екипа из доњег дела табеле, па су то биле одличне прилике да се поправи пласман на табели и да се увећају шансе у борби за… »
Звезда изгубила, играчи утучени - а навијачи аплаудирају! Делије псовале судије, па стале уз кошаркаше! (видео)
Мондо 10.02.2024
Погледајте како су навијачи подржали играче Црвене звезде упркос поразу у Евролиги. Погледајте како су навијачи подржали играче Црвене звезде упркос поразу у Евролиги. Црвена звезда Меридианбет поражена је у 26. колу Евролиге… »
Давидовац за СК: Није први пут, и ми видимо екран…
Спорт клуб 10.02.2024
Крилни кошаркаш Црвене звезде Дејан Давидовац каже да се његов тим борио, али да је Жалгирис био бољи у мечу 26. кола Евролиге (93:91). Коментарисао је Давидовац и суђење и наредне обавезе црвено-белих. „У суштини, нијансе су… »
Сви поени са меча, и детаљ због кога су делије полуделе: Погледајте грешку судија због које је Звезда поражена! (видео)
Хот спорт 10.02.2024
Шта кажете на овај детаљ?! Кошаркаши Црвене звезде дочекали су екипу Жалгириса у београдској „Штарк арени“, од 20 часова у оквиру 26. кола Евролиге. Погледај резултате Ипак, утакмица је изгубљена у неизвесној завршници, а… »
Јаго: ''Тужан сам, јер ја сам победник''
Спортске.нет 10.02.2024
У одсуству повређених Милоша Теодосића и Николе Топића, велики терет је пао на плећа омаленог Бразилца Јага Матеуса који је тај терен одлично носио у највећем делу меча и одиграо најбољу партију од доласка у Звезду. За 32 минута… »
Звезда без Теа и Лазића на купу радивоја кораћа!? Сферопулос забринуо навијаче овом изјавом!
Мондо 10.02.2024
Велико је питање да ли ће се двојица најискуснијих играча Црвене звезде опоравити на време. Велико је питање да ли ће се двојица најискуснијих играча Црвене звезде опоравити на време. Црвена звезда Меридианбет изгубила је од… »
Јаго разочаран због пораза од Жалгириса: И мене су ударали у главу, а ја сам добио неспортску (ВИДЕО)
Данас 09.02.2024
Кошаркаш Црвене звезде Јаго дос Сантос, који је забележио дабл-дабл са 21 поеном и 14 асистенција на мечу против Жалгириса, рекао је да је разочаран због пораза свог тима (93:91) у 26. колу Евролиге. После утакмице у „Арени“… »
Црвена звезда против Жалгириса без двојице важних играча, Сферопулос одлучио да их одмори за Куп Радивоја Кораћа
Данас 09.02.2024
Кошаркаши Црвене звезде у 26. колу Евролиге у „Штарк арени“ играју против Жалгириса, а у тиму Јаниса Сферопулоса нема Милоша Теодосића и Бранка Лазића. Теодосић је повредио зглоб још на дербију АБА лиге са Партизаном и очекује се… »
Вести дана »
Где је нестала Минина ћерка Анастасија? Брине о мајци нон-стоп, стално је на вези са овим човеком
Мондо пре 13 минутајош 21 повезана
Ухапшен одбегли возач у Нишу: Пијан одбио алкотест, па покушао да подмити саобраћајце
Инсајдер пре 3 сатајош 19 повезаних