Повезане вести

Иван Маринковић жестоко кажњен! Прекршио основно правило Елите, ово је разлог!

Иван Маринковић жестоко кажњен! Прекршио основно правило Елите, ово је разлог!

Курир 10.02.2024
Актуелни ријалити учесник Иван Маринковић по уласку Миљане Кулић у "Елиту" кажњен је недељним хонораром. Наиме, Иван је прекршио строго правило продукције које забрањује шапутање у ријалитију, па је уследила казна. Иначе… »
Велики шеф хитно реаговао Иван Маринковић мора да сноси последице, откривамо шта се десило

Велики шеф хитно реаговао Иван Маринковић мора да сноси последице, откривамо шта се десило

Ало 10.02.2024
Маринковић прекршио једно од главних правила "Елите" Ријалити такмичар Иван Маринковић кажњен је синоћ недељним хонораром! Наиме, он је прекршио једно од главних правила "Елите", и то одмах пошто се Миљана Кулић вратила у Белу… »
"Како ми је: Син?" Миљана Кулић обавила разговор са Иваном Маринковићем чим је ушла у Елиту, он одмах питао са сина Жељка…

"Како ми је: Син?" Миљана Кулић обавила разговор са Иваном Маринковићем чим је ушла у Елиту, он одмах питао са сина Жељка…

Блиц 10.02.2024
Контроверзна ријалити учесница Миљана Кулић се, након дисквалификације, синоћ вратила у "Елиту". Миљана је одмах по уласку попричала са оцем њеног сина Жељка Кулића, Иваном Маринковићем. - Како ми је син? - прво је питао Иван… »

Вести дана »