Povezane vesti
Nije mi jasno da deca umiru, a neki pričaju protiv vakcinacije! Načelnik bolnice o pojavi morbila: Za virus postoji samo…
Kurir 10.02.2024
Desilo se ono od čega su lekari najviše strahovali - pojavile su se male boginje u Srbiji.Nakon što su potvrđena prva dva slučaja morbila kod majke i njenog petnaestogodišnjeg sina, pedijatri i epidemiolozi upozoravaju da postoji velika šansa da se… »
"Ne znam kako sam se zarazila": Oglasila se majka dečaka zaraženog malim boginjama: Ona je nosilac bolesti, a sada je otkrila…
Blic 10.02.2024
Dečak (14) iz Beograda kod kojeg su registrovane male boginje je bolje, ali je i dalje na bolničkom lečenju. Majka dečaka, koja je takođe zaražena malim boginjama, kaže da joj nije jasno kako je došlo do zaraze, s obzirom na to da joj u… »
Ako imate do 40 do 54 godina, pazite se! Po čitave generacije, ali i još 3 grupe ljudi, bolest od čije epidemije strepimo…
Blic 10.02.2024
Srbiji preti epidemija velikih razmera i to jednog od najzaraznijih virusa koje čovečanstvo poznaje - malih boginja ili morbila. Jedini način da se zaštitimo i to sprečimo širenje bolesti jeste da se kroz vakcinaciju podigne kolektivni imunitet koji… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane