Povezane vesti
Nije mi jasno da deca umiru, a neki pričaju protiv vakcinacije! Načelnik bolnice o pojavi morbila: Za virus postoji samo jedan…
Kurir 10.02.2024
Desilo se ono od čega su lekari najviše strahovali - pojavile su se male boginje u Srbiji.Nakon što su potvrđena prva dva slučaja morbila kod majke i njenog petnaestogodišnjeg sina, pedijatri i epidemiolozi upozoravaju da postoji velika šansa da se… »
"Ne znam kako sam se zarazila": Oglasila se majka dečaka zaraženog malim boginjama: Ona je nosilac bolesti, a sada je otkrila…
Blic 10.02.2024
Dečak (14) iz Beograda kod kojeg su registrovane male boginje je bolje, ali je i dalje na bolničkom lečenju. Majka dečaka, koja je takođe zaražena malim boginjama, kaže da joj nije jasno kako je došlo do zaraze, s obzirom na to da joj u zdravstvenom… »
Ako imate do 40 do 54 godina, pazite se! Po čitave generacije, ali i još 3 grupe ljudi, bolest od čije epidemije strepimo…
Blic 10.02.2024
Srbiji preti epidemija velikih razmera i to jednog od najzaraznijih virusa koje čovečanstvo poznaje - malih boginja ili morbila. Jedini način da se zaštitimo i to sprečimo širenje bolesti jeste da se kroz vakcinaciju podigne kolektivni imunitet koji… »
Vesti dana »
Vlada Hrvatske preuzima organizaciju dočeka u Zagrebu: Kažu da će "ispuniti želje rukometaša", nastupaće Tompson
Euronews pre 7 minutajoš 20 povezanih
Odloženo suđenje optuženima za pokušaj rušenja ustavnog poretka za 5. maj
Euronews pre 42 minutajoš 16 povezanih
Počela prijava penzionera za pakete solidarne pomoći za 2026. godinu
Plus online pre 1 satjoš 15 povezanih
(Video) Hladan tuš za Nagetse: Jokićev učinak nije spasao Denver od poraza
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih
U ovom delu Srbije danas će biti ledeni dan: RHMZ objavio novu prognozu i najavio košavu
Mondo pre 3 satajoš 19 povezanih