Povezane vesti
Poznatog glumca još dve žene optužile za fizičko i emocionalno zlostavljanje: „Davio me je i vikao da će me ubiti“
Nova 10.02.2024
Glumca Džonatana Mejdžorsa, zvezdu filmova "Creed III" i "Ant-Man 3", za fizičko i emocionalno zlostavljanje optužile su još dve žene. Kako prenosi New York Times, dve bivše devojke dale su izjave protiv 34-godišnjaka koji čeka svoju kaznu za… »
"Davio me je i vikao da će me ubiti" Još dve bivše optužile poznatog glumca za zlostavljanje, iznele stravične detalje
Kurir 10.02.2024
Glumca Džonatana Mejdžorsa, zvezdu filmova "Creed III" i "Ant-Man 3", za fizičko i emocionalno zlostavljanje optužile su još dve žene. Kako prenosi New York Times, dve bivše devojke dale su izjave protiv 34-godišnjaka koji čeka svoju kaznu za… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Širi se pobuna studenata: Matematički, Arhitektonski i Fakultet političkih nauka pridružili se blokadi
Nova pre 11 minutajoš 18 povezanih
Izglasano poverenje Milanu Đuriću: Građani pokušali da uđu u Skupštinu, bacali vuvuzele na kordon policije (FOTO, VIDEO)
Danas pre 11 minutajoš 46 povezanih
VJT: Ispitujemo svedoke iz Ministarstva i Infrastrukture železnice, završeno veštačenje nadstrešnice
Novi magazin pre 59 minutajoš 27 povezanih
Skot riter žestoko kritikovao Trampa: Učiniti Ameriku ponovo velikom? Više kao Učini Izrael ponovo velikim
Pravda pre 5 satijoš 20 povezanih