Povezane vesti
"U: drugoj trudnoći sam imala cistu koja je bila tri puta veća nego sam plod": Ivana Korab nikad iskrenije o vantelesnoj…
Blic 10.02.2024
Manekenka Ivana Korab mama je dva dečaka Matea i Noe, a kako je ranije govorila želi veliku porodicu i još dece. Ipak, taj put do potomstva, nije bilo lak, ali ona nijednog trenutka nije odustala jer mnogo voli decu, te otuda ni ne čudi što što je… »
"Tekla mi je krv niz noge" Ivana Korab o agoniji vantelesne oplodnje i porođaja: Sekli su me, krenula sam da se dižem...
Kurir 10.02.2024
Manekenka Ivana Korab mama je dva dečaka Matea i Noe, a kako je ranije govorila želi veliku porodicu i još dece. Ipak, taj put do potomstva, nije bilo lak, ali ona nijednog trenutka nije odustala jer mnogo voli decu, te otuda ni ne čudi što što je… »
Vesti dana »
Protest ispred suda i tuzilastva u Novom Sadu: Profesori i studenti Akademije umetnos zatražili oslobađanje Stanojevića
Euronews pre 3 satajoš 13 povezanih
NE TERAJTE INAT DRŽAVI, SNIZITE CENE! Guvernerka Tabaković pozvala trgovinske lance da se urazume: "Zarađujte na prometu, a ne na poskupljenjima"
Kurir pre 5 minutajoš 25 povezanih
Izraelska vojna baza u Tel Avivu napadnuta dronovima; objavljen treći snimak taoca Saše Trufanova
RTS pre 29 minutajoš 23 povezane