Povezane vesti
Nakon velike boli, sreća za pevačicu: Severinina majka Ana nije mogla da zadrži suze
Story 10.02.2024
Pevačica Severina Vučković prolazi kroz težak period. Oduzeto joj je starteljstvo nad sinom Aleksandrom, a sada je Severina nagrađena nakon velikog bola. Na dodeli nagrada „Zlatni Studio” osvojila je priznanje za pevačicu godine. Na dodeli se pojavila u… »
„Želim da pozdravim sina koji me gleda na televiziji sada“: Severina se na sceni obratila nasledniku, njena majka plakala
Nova 10.02.2024
Severina je sinoć dobila prestižnu nagradu - izabrana je za najbolju pop pevačicu u Hrvatskoj. Kada je izašla na binu Severina se emotivnim govorom obratila sinu, nad kojim je nedavno izgubila starateljstvo. „Ovo jeste moj svet, scena je moj svet, volela… »
Trudna pevačica iz grupe „Colonia“: Lepu vest saopštila na koncertu
Nova 10.02.2024
Hrvatska pevačica i glavni vokal grupe "Colonia", Ivana Lovrić, u drugom je stanju. Pevačica je na svom koncertu svojoj publici saopštila da je u drugom stanju i tom prilikom je pokazala trudnički stomak, nakon čega je dobila gromoglasni aplauz. Snimak… »
Severina se javno obratila sinu, majka ronila suze u publici: Pevačica dobila nagradu - "Sada me gleda na televiziji"
Mondo 10.02.2024
Severina Vučković javno je pozdravila svog sina Aleksandra. Severina Vučković javno je pozdravila svog sina Aleksandra. Severina Vučković već nedeljama je u žiži interesovanja svih gionalnih medija zbog situacije kroz koju prolazi, a vezana je za… »
"Želim da pozdravim sina koji me gleda na televiziji sada": Severina se na sceni obratila nasledniku, njena majka ronila suze…
Blic 10.02.2024
Pevačica Severina Vučković prolazi kroz težak period nakon što je Vrhovni sud ukinuo odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu pevačice i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dečakom dodeljeno ocu. Severina je sinoć… »
Trudna pevačica iz grupe kolonija: Na koncertu saopštila lepu vest, pa pokazala stomak: "Pozdravljamo vas ja i moja bebica"
Blic 10.02.2024
Hrvatska pevačica i glavni vokal grupe "Colonia", Ivana Lovrić, je u drugom stanju. Pevačica je na svom koncertu svojoj publici saopštila da je u drugom stanju i tom prilikom je pokazala trudnički stomak, nakon čega je dobila gromoglasni aplauz. Snimak… »
Dokument: Severina (RTV1, 13.20)
RTV 10.02.2024
NOVI SAD - Hrvatskoj pevačici Severini Vučković Vrhovni sud Hrvatske ponovo je oduzeo starateljstvo. Ono se u potpunosti vraća ocu deteta, Milanu Popoviću, nad maloletnim sinom Aleksandrom u okolnostima koje podsećaju na napeti psihološki triler. Iako… »
Vesti dana »

Rubio oštro reagovao na presudu Bolsonaru zbog pokušaja državnog udara: "Ovo je lov na veštice!"
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 4 satijoš 1 povezana