Повезане вести

Након велике боли, срећа за певачицу: Северинина мајка Ана није могла да задржи сузе

Након велике боли, срећа за певачицу: Северинина мајка Ана није могла да задржи сузе

Стори 10.02.2024
Певачица Северина Вучковић пролази кроз тежак период. Одузето јој је стартељство над сином Александром, а сада је Северина награђена након великог бола. На додели награда „Златни Студио” освојила је признање за певачицу године… »
„Желим да поздравим сина који ме гледа на телевизији сада“: Северина се на сцени обратила наследнику, њена мајка плакала

„Желим да поздравим сина који ме гледа на телевизији сада“: Северина се на сцени обратила наследнику, њена мајка плакала

Нова 10.02.2024
Северина је синоћ добила престижну награду - изабрана је за најбољу поп певачицу у Хрватској. Када је изашла на бину Северина се емотивним говором обратила сину, над којим је недавно изгубила старатељство. „Ово јесте мој свет… »
Трудна певачица из групе „Цолониа“: Лепу вест саопштила на концерту

Трудна певачица из групе „Цолониа“: Лепу вест саопштила на концерту

Нова 10.02.2024
Хрватска певачица и главни вокал групе "Цолониа", Ивана Ловрић, у другом је стању. Певачица је на свом концерту својој публици саопштила да је у другом стању и том приликом је показала труднички стомак, након чега је добила… »
Северина се јавно обратила сину, мајка ронила сузе у публици: Певачица добила награду - "Сада ме гледа на телевизији"

Северина се јавно обратила сину, мајка ронила сузе у публици: Певачица добила награду - "Сада ме гледа на телевизији"

Мондо 10.02.2024
Северина Вучковић јавно је поздравила свог сина Александра. Северина Вучковић јавно је поздравила свог сина Александра. Северина Вучковић већ недељама је у жижи интересовања свих гионалних медија због ситуације кроз коју… »
"Желим да поздравим сина који ме гледа на телевизији сада": Северина се на сцени обратила наследнику, њена мајка ронила сузе…

"Желим да поздравим сина који ме гледа на телевизији сада": Северина се на сцени обратила наследнику, њена мајка ронила сузе…

Блиц 10.02.2024
Певачица Северина Вучковић пролази кроз тежак период након што је Врховни суд укинуо одлуку Жупанијског суда о заједничком старатељству певачице и Милана Поповића над сином Александром, те је старатељство над дечаком додељено… »
Трудна певачица из групе колонија: На концерту саопштила лепу вест, па показала стомак: "Поздрављамо вас ја и моја бебица"

Трудна певачица из групе колонија: На концерту саопштила лепу вест, па показала стомак: "Поздрављамо вас ја и моја бебица"

Блиц 10.02.2024
Хрватска певачица и главни вокал групе "Цолониа", Ивана Ловрић, је у другом стању. Певачица је на свом концерту својој публици саопштила да је у другом стању и том приликом је показала труднички стомак, након чега је добила… »
Документ: Северина (РТВ1, 13.20)

Документ: Северина (РТВ1, 13.20)

РТВ 10.02.2024
НОВИ САД - Хрватској певачици Северини Вучковић Врховни суд Хрватске поново је одузео старатељство. Оно се у потпуности враћа оцу детета, Милану Поповићу, над малолетним сином Александром у околностима које подсећају на напети… »

Вести дана »