Povezane vesti
Tramp obećao Nacionalnom streljačkom udruženju SAD da im niko neće oduzeti oružje
Beta 10.02.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp članovima Nacionalnog streljačkog udruženja SAD (NRA) obećao da niko neće smeti da im oduzme oružje ako se on posle novembarskih predsedničkih izbora vrati u Belu kuću. "Tokom moje četiri godine na vlasti ništa se nije… »
„Niko neće smeti da vam oduzme oružje“: Tramp članovima Nacionalnog streljačkog udruženja SAD
Danas 10.02.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp članovima Nacionalnog streljačkog udruženja SAD (NRA) obećao da niko neće smeti da im oduzme oružje ako se on posle novembarskih predsedničkih izbora vrati u Belu kuću. „Tokom moje četiri godine na vlasti ništa se nije… »
Tramp dao obećanje NRA: Niko neće smeti da vam oduzme oružje
N1 Info 10.02.2024
Bivši predsednik SAD Donald Tramp članovima Nacionalnog streljačkog udruženja SAD (NRA) obećao da niko neće smeti da im oduzme oružje ako se on posle novembarskih predsedničkih izbora vrati u Belu kuću. „Tokom moje četiri godine na vlasti ništa se nije… »
Vesti dana »

Netanjahuov kontroverzni plan za okupaciju Gaze ima 5 faza: "Gurnuće Izrael u crnu rupu!"
Pravda pre 11 minutajoš 32 povezane

Upozorenje RHMZ-a za celo područje Srbije: Temperatura i 38 stepeni, problemi na rekama
N1 Info pre 51 minutajoš 32 povezane

Otkriven motiv Za dvostruko ubistvo: Ranko pre 20. godina bio zaljubljen u Nedeljku
Večernje novosti pre 51 minutajoš 17 povezanih