Povezane vesti

Kosovski tužioci: Nismo obavešteni o navodnom pokušaju atentata na Kurtija

Kosovski tužioci: Nismo obavešteni o navodnom pokušaju atentata na Kurtija

Insajder 10.02.2024
Glavni tužilac na Kosovu Besim Keljmendi i glavni tužilac Specijalnog tužilaštva Bljerim Isufaj izjavili su u subotu da nisu bili obavešteni o navodnom pokušaju atentata na kosovskog premijera Aljbina Kurtija dok je boravio u Skoplju, prenosi Koha… »
Javni servis Kosova tvrdi: Srbija spremala atentat na Kurtija u Skoplju

Nova 10.02.2024
Kosovski javni servis (RTK) objavio je danas, pozivajući se na bezbednosne institucije, navodna saznanja o tome da su odmah posle sednice Saveta bezbednosti UN dostavijeni podaci koji ukazuju da Srbija pokušava da izvrši atentat na kosovskog premijera… »
Izvori medija u Prištini: Srbija pripremala atentat na Kurtija u Skoplju, gde je otišao iz Njujorka

Izvori medija u Prištini: Srbija pripremala atentat na Kurtija u Skoplju, gde je otišao iz Njujorka

Danas 10.02.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da je, tokom sastanka koji je imao sa sestrinskim partijama socijalista u Skoplju, dobio informacije o brojniim pretnjama od pojedinaca i struktura „koje imaju korene u zvaničnom Beogradu“, prenosi danas RTK i… »
Kurti optužuje: U Skoplju sam bio bezbedan i pored pretnji koje imaju veze sa Beogradom

Kurti optužuje: U Skoplju sam bio bezbedan i pored pretnji koje imaju veze sa Beogradom

Blic 10.02.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti, po povratku iz Severne Makedonije, izjavio je da se u Skoplju nije osećao ugroženo i pored informacija da mu je bezbednost ugrožena od, kako je rekao, "pojedinaca i struktura koje imaju veze sa zvaničnim Beogradom"… »

N1 Info 10.02.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da je, tokom sastanka koji je imao sa sestrinskim partijama socijalista u Skoplju, dobio informacije o "brojniim pretnjama od pojedinaca i struktura koje imaju korene u zvaničnom Beogradu", prenosi Radio-televizija… »
Kurti: U Skoplju sam bio bezbedan i pored pretnji koje imaju veze sa Beogradom

Kurti: U Skoplju sam bio bezbedan i pored pretnji koje imaju veze sa Beogradom

Vesti online 10.02.2024
Kosovski premijer Aljbin Kurti, po povratku iz Severne Makedonije, izjavio je da se u Skoplju nije osećao ugroženo i pored informacija da mu je bezbednost ugrožena od, kako je rekao, “pojedinaca i struktura koje imaju veze sa zvaničnim Beogradom”… »

Vesti dana »