Povezane vesti
"Izbacio me iz takmičenja sa svih šest glasova" Zvezda Granda se javno obratila Saši Popoviću
Mondo 10.02.2024
Pevačica Slađa Parizoski javno je postavila pitanje Saši Popoviću. Pevačica Slađa Parizoski javno je postavila pitanje Saši Popoviću. Na zvaničnoj Instagram stranici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" objavili su fotografiju kreativnog direktora Saše… »
"Izbacio me je pored svih šest glasova": Takmičarka "Zvezde Granda" javno postavila pitanje Saši Popoviću: "Ja sam debela…
Blic 10.02.2024
Na zavaničnoj Instagram stranici muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" objavili su fotografiju kreativnog direktora Saše Popovića i uz to pitali svoje pratioce koje pitanje imaju za njega. - Šta biste pitali Sašu Popovića da ga sretnete na ulici? - glasilo… »
"Nepravedno me je izbacio iz takmičenja sa svih 6 glasova" Pevačica javno postavila pitanje Saši Popoviću: Bilo bi lepo...
Kurir 10.02.2024
Na zvaničnoj Instagram stranici muzičkog takmičenja " Zvezde Granda" objavili su fotografiju kreativnog direktora Saše Popovića i uz to pitali svoje pratioce koje pitanje imaju za njega. - Šta biste pitali Sašu Popovića da ga sretnete na ulici? - glasilo… »
Vesti dana »

Tramp potpisao naredbu o novim carinama, stupaju na snagu za sedam dana
Radio 021 pre 26 minutajoš 38 povezanih

Studenti u blokadi i zborovi danas obeležavaju devet meseci od pada nadstrešnice
NoviSad.com pre 36 minutajoš 34 povezane

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 31 minutajoš 25 povezanih

FOTO Nisu oni džabe nazvani „Partizanove bebe“: Ova slika raspametila sve „grobare“ – nadaju se da je ovo tek početak
Nova pre 6 minutajoš 31 povezana