Povezane vesti
Deda ministarke Berbok vatreni nacista: Čitao Hitlerovu knjigu i podržavao nacistički režim
Kurir 10.02.2024
Deda Analene Berbok, nemačke ministarke spoljnih poslova, bio je "vatreni nacista, koji je čitao 'Majn kampf' (knjiga Adolfa Hitlera) i podržavao je nacistički režim", objavio je nakon uvida u istorijska dokumenta tabloid Bild. Ministarka Berbok je 2022… »
Nemačka ministarka spoljnih poslova Berbok ne zna da joj je deda bio Hitlerov oficir-nacista jer nije išla da to proverava u…
Pravda 10.02.2024
Nemački visokotiražni dnevni list Bild objavio je da je Valdemar Berbok – deda ministarske spoljnih poslova Analene Berbok – bio oficir Vermahta i vatreni nacista. Naveo je da je Valdemar čitao Hitlerov „Majn Kampf“ i da je bio „potpuno na strani… »
Vesti dana »

Terza video ćerkinu sliku pa zaplakao: Pomenuo i Milicu Veličković: Najbitnije mi je da s njom popravim odnos!
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 27 minutajoš 12 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane