Povezane vesti
Velike grudi jedva obuzdala tračicama: Indi nakon operacije želuca ne prestaje da provocira: Pevačica u nikad vrelijem izdanju…
Blic 10.02.2024
Pevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indi, dugo je kuburila sa viškom kilograma zbog čega se odlučila na smanjivanje želuca i tako dovela svoju liniju do željenog izgleda. Indi je drastično smršala, i od tada održava liniju, a na mrežama neretko… »
Indi samo u trakama pokazala brutalnu liniju! Crni bodi otkrio sve, a ovaj potez nogu zagolicao je maštu muškarcima
Kurir 10.02.2024
Indira Aradinović Indi javno je pričala o operaciji želuca koju je imala pre tri godine. Liniju je dovela do savršenstva, ali ju je taj proces umalo koštao života. - Recept je moje dobre linije je da sam se operisala pre tri godine, jedva preživela zarad… »
Vesti dana »
Tri četvrtine su mu bile dovoljne: Novi tripl-dabl Jokića u desetoj uzastopnoj pobedi Denvera
Danas pre 1 satjoš 34 povezane
"Bez objašnjenja ukinuti programi na tri departmana Filozofskog u Nišu, studenti i mi nastavnici ne znamo kakvi su dalji planovi"
Nova pre 5 minutajoš 18 povezanih
Iran najavio dolazak delegacije u Islamabad na pregovore sa SAD, pa - obrisao objavu
Sputnik pre 1 satjoš 20 povezanih
Od danas otvorena sveta mesta u Starom gradu u Jerusalimu, posle postignutog primirja
Beta pre 40 minutajoš 21 povezana