Povezane vesti
Lekari saopštili lošu vest: Ovaj udarac sudbine Aleks nije zaslužila
Svet & Skandal 10.02.2024
Zdravstveni problemi Aleksandre Nikolić posledica su stresa Rijaliti zvezda Aleksandra Nikolić uskoro će na svet doneti svoje prvo dete. Pobednica “Zadruge” je u sedmom mesecu trudnoće, a sada je otkrila sa kakvim se zdravstvenim problemom bori… »
"Nažalost, dobila sam hipotireozu": Aleksandra Nikolić pred porođaj javno uputila molbu: "Ništa me više ne zanima"
Blic 09.02.2024
Rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić uskoro će na svet doneti svoje prvo dete. Pobednica "Zadruge" je u 31. nedelji trudnoće, a danas je otkrila sa kakvim se zdravstvenim problemom bori. Aleksandra se obratila svim pratiocima na društvenim mrežama, uz… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 20 povezanih
RHMZ upozorio na obilne padavine u Beogradu: Do 70 litara kiše u naredna tri dana
Insajder pre 28 minutajoš 27 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane
(Uživo) Sprema se "konačni udarac": Amerika preusmerava rakete iz Ukrajine, kreće paklenih 48 sati, Putin ulazi u igru?!
Mondo pre 34 minutajoš 88 povezanih