Povezane vesti
Racija policije u romskom naselju u Beogradu: „Deca preplašena, tuku nas i vređaju“
Nova 10.02.2024
Beogradska policija je u subotu uveče izvršila raciju u romskom naselju na opštini Palilula u ulici Vuka Vrčevića. Zojani Demuš u čiju kuću su upali, kaže da su policajci bili nasilni, pretili i vređali ih na nacionalnoj osnovi. Zojani Demuš ispričao je… »
(VIDEO) „Deca preplašena, tuku nas i vređaju“: Racija policije u romskom naselju u Beogradu
N1 Info 10.02.2024
Beogradska policija je u subotu uveče izvršila raciju u romskom naselju na opštini Palilula u ulici Vuka Vrčevića. Zojani Demuš u čiju kuću su upali, kaže za N1 da su policajci bili nasilni, pretili i vređali ih na nacionalnoj osnovi. Zojani Demuš… »
Vesti dana »
(Video) Ljudi zatrpani živi, ima više od 100 mrtvih! Apokalipsa kakvu svet nije video nosi sve pred sobom: Vodeni džin guta zgrade i mostove, čitava naselja zbrisana sa lica zemlje u sekundi
Blic pre 3 satajoš 46 povezanih
Novi trener Viktorije veruje u preokret protiv Zvezde: Bilo bi ravno čudu, ali može da se desi...
Kurir pre 2 satajoš 52 povezane
"Sve što boli moju sestru boli i mene" Novo oglašavanje Indi Aradinović u jeku drame sa Editom: "Đavo me je pobedio"
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Ova opština u Srbiji ima jedva 44.000 stanovnika, a plate im gotovo 195.000 dinara: Gde su najveće, a gde najmanje zarade
Blic pre 3 satajoš 45 povezanih