Povezane vesti
“Žena i njen ljubavnik su me sačekali sa pesnicom!” Žika Nikolić opisao neverstvo bivše supruge: Da sam ih sreo na…
Vesti online 11.02.2024
Živorad Žika Nikolić jednom prilikom je šokirao pričom o neverstvu bivše supruge, koja je rešila da se razvede od njega, ali je ostala u zajedničkom stanu. Vraćajući se kući, voditelj je ženu uhvatio na delu, i to sa ljubavnikom, pa je uprkos… »
"Ženin švaler me je tukao u mom stanu, uhvatio sam ih na delu" Žika Šarenica o drami sa ženom i njenim ljubavnikom
Kurir 11.02.2024
Žika Nikolić, poznat po emisiji "Žikina šarenica", javno je ispričao šta mu se dogodilo jednom prilikom i osvrnuo se na bivšu suprugu i šokirao pričom da ju je uhvatio sa ljubavnikom. - Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima… »
Ženu sam uhvatio sa švalerom koji me pretukao! Žika Šarenica ih zatekao u stanu - Dočekala me pesnica po nosu!
Mondo 11.02.2024
Žika Šarenica ispričao je kako je bivšu suprugu uhvatio s ljubavnikom. Žika Šarenica ispričao je kako je bivšu suprugu uhvatio s ljubavnikom. Voditelj Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica, ženio se dva puta i o tome otvoreno govorio za… »
"Ženin švaler me je tukao u mom stanu, uhvatio sam ih na delu": Žika Šarenica doživeo pravu dramu zbog bivše: "Da sam ih…
Blic 11.02.2024
Voditelj Žika Nikolić, poznat po emisiji "Žikina šarenica", javno je ispričao šta mu se dogodilo jednom prilikom i osvrnuo se na bivšu suprugu i šokirao pričom da ju je uhvatio sa ljubavnikom. - Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na… »
Vesti dana »
Studenti u Novom Sadu ispred Radio televizije Vojvodine, u Beogradu kod Ministarstva prosvete (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 26 povezanih
Dolovac ponovila poziv za sastanak predstavnicima studentskog protesta
RTV pre 56 minutajoš 25 povezanih
Huti preuzeli odgovornost za napad balističkim projektilom na Tel Aviv
Vesti online pre 3 satajoš 16 povezanih
Zarobljeni severnokorejski vojnik na rusko-ukrajinskom ratišu preminuo, kaže Seul
BBC News pre 2 satajoš 36 povezanih