Повезане вести

Песков: Карлсону је сада тешко на Западу, али због интервјуа с Путином је популарнији

Песков: Карлсону је сада тешко на Западу, али због интервјуа с Путином је популарнији

Н1 Инфо 11.02.2024
Иако је Такеру Карлсону можда тешко на Западу након интервјуа са руским председником Владимиром Путином, тај интервју је допринео популарности овог америчког новинара, рекао је портпарол Кремља Дмитриј Песков. „С обзиром на то… »
Песков: Карлсон сам предложио интервју са Путином

Песков: Карлсон сам предложио интервју са Путином

Вести онлине 11.02.2024
Амерички новинар Такер Карлсон сам је предложио да уради интервју са руским председником Владимиром Путином, а Путин је прилично брзо пристао, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. – Заиста, он нас је сам контактирао… »
Кремљ: Карлсон сам предложио интервју са Путином, председник прилично брзо пристао

Кремљ: Карлсон сам предложио интервју са Путином, председник прилично брзо пристао

Еуроневс 11.02.2024
Амерички новинар Такер Карлсон сам је предложио да уради интервју са руским председником Владимиром Путином, а Путин је прилично брзо пристао, изјавио је портпарол Кремља Дмитриј Песков. "Заиста, он нас је сам контактирао… »

Вести дана »