Povezane vesti

Peskov: Karlson sam predložio intervju sa Putinom

Politika 11.02.2024
MOSKVA – Američki novinar Taker Karlson sam je predložio da uradi intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a Putin je prilično brzo pristao, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. „Zaista, on nas je sam kontaktirao, predložio je… »
Peskov: Karlsonu je sada teško na Zapadu, ali zbog intervjua s Putinom je popularniji

Peskov: Karlsonu je sada teško na Zapadu, ali zbog intervjua s Putinom je popularniji

N1 Info 11.02.2024
Iako je Takeru Karlsonu možda teško na Zapadu nakon intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, taj intervju je doprineo popularnosti ovog američkog novinara, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. „S obzirom na to da kolektivni Zapad… »

RTS 11.02.2024
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov kaže da je američki novinar Taker Karlson sam predložio da uradi intervju sa Vladimirom Putinom i da je ruski predsednik na to prilično brzo pristao. Dmitrij Peksov je naveo da je Taker Karlson lično kontaktirao… »

RTV 11.02.2024
MOSKVA - Američki novinar Taker Karlson sam je predložio da uradi intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a Putin je prilično brzo pristao, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. "Zaista, on nas je sam kontaktirao, predložio je… »

Vesti online 11.02.2024
Američki novinar Taker Karlson sam je predložio da uradi intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a Putin je prilično brzo pristao, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. – Zaista, on nas je sam kontaktirao, predložio je intervju… »
Kremlj: Karlson sam predložio intervju sa Putinom, predsednik prilično brzo pristao

Kremlj: Karlson sam predložio intervju sa Putinom, predsednik prilično brzo pristao

Euronews 11.02.2024
Američki novinar Taker Karlson sam je predložio da uradi intervju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a Putin je prilično brzo pristao, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. "Zaista, on nas je sam kontaktirao, predložio je intervju… »

Vesti dana »