Povezane vesti
Vučić sa Micotakisom: Srećan sam što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije
Politika 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije. „Ovaj gol iza premijera Micotakisa i… »
Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Dačić
Politika 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. ''Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa… »
RTS 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije. Aleksandar Vučić je objavio fotografiju sa… »
Premijer Grčke doputovao u zvaničnu posetu Beogradu
Insajder 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je u nedelju uveče, 11. februara, u zvaničnu posetu Beogradu, a na aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ga je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Premijer Micotakis i predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
RTV 11.02.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije. "Ovaj gol iza premijera… »
Vučić s Micotakisom: Srećan sam što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije (foto)
Dnevnik 11.02.2024
BEOGRAD. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije. Ovaj gol iza premijera… »
Premijer Grčke doputovao u Beograd
Novi magazin 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u zvaničnu posetu Beogradu, a na aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ga je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Premijer Micotakis i predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se sutra, kako je… »
Euronews 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije. "Ovaj gol iza premijera Micotakisa i… »
Micotakis stigao u Beograd: Na aerodromu "Nikola Tesla dočekao ga Dačić, posle sastanak sa Vučićem
Euronews 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. "Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji… »
Vučić ugostio Micotakisa: Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos
Telegraf 11.02.2024
Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu. Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom… »
Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Ivica Dačić (foto)
Blic 11.02.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, dočekao je premijera Grčke, Kirjakosa Micotakisa, koji je večeras doputovao u Beograd. - Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj… »
FOTO Grčki premijer Micotakis stigao u Beograd: Na Aerodromu ga dočekao Ivica Dačić
Nova 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. “Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa… »
Premijer Grčke u poseti Srbiji Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Dačić
Kurir 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. - Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa… »
Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Ivica Dačić
Telegraf 11.02.2024
"Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa'', napisao je Dačić. Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao… »
Aleksandar Vučić u ponedeljak sa grčkim premijerom Micotakisom
RTS 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće u ponedeljak, 12. februara premijera Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu. Tokom posete Micotakisa biće održan Srpsko-grčki poslovni forum. Programom posete grčke… »
Srpsko-grčki poslovni forum sutra u Palati Srbija, obraćaju se Vučić i Micotakis
Politika 11.02.2024
U okviru posete grčke državno-privredne delegacije Srbiji Privredna komora Srbije (PKS) će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji u ponedeljak organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije, objavila je PKS, javlja… »
Premijer Grčke Kirijakos Micotakis sutra u poseti Srbiji
Beta 11.02.2024
Premijer Grčke Kirijakos Micotakis dolazi sutra u radnu posetu Srbiji tokom koje će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, predvoditi razgovore svoje delegacije i obratititi se zajedno sa Vučićem na srpsko-grčkom poslovnom forumu. Kako je… »
Grčki premijer Micotakis sutra u poseti Srbiji, ugostiće ga predsednik Vučić
Euronews 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu, u okviru koje će biti održan Srpsko-grčki poslovni forum. Programom posete grčke delegacije, predviđen je… »
Grčki premijer Micotakis sutra u poseti Srbiji: Ugostiće ga predsednik Vučić
Telegraf 11.02.2024
Predsednik Srbije i premijer Grčke obratiće se medijima u 10.35 časova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu, u okviru koje će biti održan… »
Vesti dana »

Osuđen na 12 godina vozač VS koji je oklopnim vozilom usmrtio pet ljudi kod Raške
N1 Info pre 27 minutajoš 23 povezane

Počela prijava za besplatne udžbenike za određene kategorije učenika osnovnih škola
Nedeljnik pre 17 minutajoš 14 povezanih

Investitor doveo privatno obezbeđenje u Blok 4: Došlo do tuče sa stanarima (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih

FOTO Student Pravnog fakulteta, čiji je otac policijski general penzionisan zbog blokada, napadnut tokom noći: „Petorica su me tukla, razbili su mi glavu“
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih

Evropski indeksi u porastu, Trampove carine na čelik i aluminijum nisu uzdrmale berze
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane