Povezane vesti
Vučić sa Micotakisom: Srećan sam što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije
Politika 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije. „Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je… »
Premijer Grčke doputovao u zvaničnu posetu Beogradu
Insajder 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je u nedelju uveče, 11. februara, u zvaničnu posetu Beogradu, a na aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ga je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Premijer Micotakis i predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se u… »
Vučić sa Micotakisom: Srećan sam što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije
Euronews 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije. "Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je… »
Micotakis stigao u Beograd: Na aerodromu "Nikola Tesla dočekao ga Dačić, posle sastanak sa Vučićem
Euronews 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. "Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će… »
Vučić ugostio Micotakisa: Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije, ponosan i na naš lični odnos
Telegraf 11.02.2024
Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu. Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke… »
FOTO Grčki premijer Micotakis stigao u Beograd: Na Aerodromu ga dočekao Ivica Dačić
Nova 11.02.2024
Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. “Sa velikim zadovoljstvom dočekao sam predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će… »
Micotakis stigao u Beograd, dočekao ga Ivica Dačić
Telegraf 11.02.2024
"Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih bilateralnih odnosa'', napisao je Dačić. Premijer Grčke Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je na Aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekao ministar… »
Aleksandar Vučić u ponedeljak sa grčkim premijerom Micotakisom
RTS 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće u ponedeljak, 12. februara premijera Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu. Tokom posete Micotakisa biće održan Srpsko-grčki poslovni forum. Programom posete grčke delegacije… »
Premijer Grčke Kirijakos Micotakis sutra u poseti Srbiji
Beta 11.02.2024
Premijer Grčke Kirijakos Micotakis dolazi sutra u radnu posetu Srbiji tokom koje će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, predvoditi razgovore svoje delegacije i obratititi se zajedno sa Vučićem na srpsko-grčkom poslovnom forumu. Kako je… »
Grčki premijer Micotakis sutra u poseti Srbiji, ugostiće ga predsednik Vučić
Euronews 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu, u okviru koje će biti održan Srpsko-grčki poslovni forum. Programom posete grčke delegacije, predviđen je tet-a-te… »
Grčki premijer Micotakis sutra u poseti Srbiji: Ugostiće ga predsednik Vučić
Telegraf 11.02.2024
Predsednik Srbije i premijer Grčke obratiće se medijima u 10.35 časova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra predsednika Vlade Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu, u okviru koje će biti održan Srpsko-grčki… »
Vesti dana »
Uhapšeni pljačkaši iz Luvra: Dva muškarca privedena, jedan hteo da pobegne avionom
Euronews pre 10 minutajoš 22 povezane
RHMZ upozorio na veću količinu padavina na jugu i jugoistoku Srbije danas i sutra
Sputnik pre 14 minutajoš 25 povezanih
"Nema odmora na ovom svetu" Nikola Jokić stao pred kamere, pa citirao Tomija Šelbija! Srbin napravio šou na konferenciji za medije (video)
Kurir pre 4 minutajoš 43 povezane