Povezane vesti
Cecini bilbordi uništeni u Hrvatskoj: Pevačica se sada oglasila – „Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci…
Nova 11.02.2024
Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije uništenih bilborda najave koncerta naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović koji se uskoro održava u Mariboru. Plakati za koncert su se, između ostalog, našli i na zagrebačkom Laništu, ali je on… »
Cecini bilbordi u Hrvatskoj uništeni: Pevačica se odmah oglasila: "Ne dotiču me ekstremne manjine, muzika ne zna za…
Blic 11.02.2024
Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije uništenih bilborda najave koncerta naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović koji se uskoro održava u Mariboru. Portal 24sata.hr je napravio anketu i mišljenja su podeljena. Dok neki smatraju da… »
Oglasila se Ceca nakon što su joj bilbordi u Hrvatskoj unakaženi: Pevačica potkačila komšije: Ne zanimaju me ekstremne…
Kurir 11.02.2024
Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije uništenih bilborda najave koncerta naše pevačice Svetlane Cece Ražnatović koji se uskoro održava u Mariboru. Portal 24sata.hr je napravio anketu i mišljenja su podeljena. Dok neki smatraju da… »
Vesti dana »
Drugi krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj: Milanović ili Primorac
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih
Vlastima prijavljeno da je 16 ljudi stradalo u požarima u Los Anđelesu, policija pojačava mere protiv pljačkaša
Euronews pre 35 minutajoš 10 povezanih
Čekaju nas ledeni dani, sneg će napadati do 30 cm! Hladni talas zahvatio Srbiju, meteorolozi upozoravaju na ove tri pojave: Evo kada stiže promena vremena
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Trojke, "banane", zakucavanja: Pogledajte najbolje poteze i rekord sezone Nikole Jovića
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih