Povezane vesti
Ma, kakva međunarodna istraga o izborima, to je potpuno besmisleno! Oglasio se Nestorović, evo šta je rekao o većini u…
Kurir 11.02.2024
Poslanik liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o navodnim neregularnostima na izborima 17. decembra ali da u Beogradu treba ponoviti glasanje. Nestorović je za televiziju Prva rekao… »
Nestorović: Ponoviti beogradske izbore, opozicija bi prošla katastrofalno
Politika 11.02.2024
Narodni poslanik „Mi – glas iz naroda“ Branimir Nestorović izjavio je danas da smatra da treba ponoviti beogradske izbore i ocenio da bi na tim izborima predstavnici dela opozicije prošli katastrofalno, a predložio je i osnivanje Anketnog odbora… »
Nestorović: Ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o izborima, u Beogradu ponoviti glasanje
Nova 11.02.2024
Poslanik liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da "ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o navodnim neregularnostima" na izborima 17. decembra, ali da u Beogradu treba ponoviti glasanje. Nestorović je za televiziju Prva rekao da… »
Nestorović oštro protiv: Nipošto međunarodna istraga - ponovo na glasanje!
Pravda 11.02.2024
Poslanik liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da "ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o navodnim neregularnostima" na izborima 17. decembra, ali da u Beogradu treba ponoviti glasanje. Nestorović je za televiziju "Prva" rekao da… »
Nestorović protiv međunarodne istrage o izborima ali za ponavljanje glasanja u Beogradu
Beta 11.02.2024
Poslanik liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o navodnim neregularnostima na izborima 17. decembra ali da u Beogradu treba ponoviti glasanje. Nestorović je za televiziju Prva rekao… »
Nestorović progovorio: Treba da ponovimo izbore u Beogradu, mislim da će ovaj put katastrofalno izgubiti!
Blic 11.02.2024
- Mislim da bi trebalo da ponovimo izbore u Beogradu. Treba da izgube. Mislim da će ovaj put katastrofalno izgubiti. Pošto su mene optuživali, evo kažem sad da nemamo dokaze da su izbori bili neregularni - kaže Branimir Nestorović, lider pokreta… »
Nestorović protiv međunarodne istrage i za ponavljanje beogradskih izbora „da se vidi šta je šta“
N1 Info 11.02.2024
Poslanik liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je da "ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o navodnim neregularnostima" na izborima 17. decembra, ali da u Beogradu treba ponoviti glasanje. Nestorović je za televiziju Prva rekao da… »
Nestorović protiv međunarodne istrage o izborima, ali podržava ponavljanje glasanja u Beogradu
Nedeljnik 11.02.2024
(Beta) – Poslanik liste „Mi – Glas iz naroda“ Branimir Nestorović izjavio je danas da ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o navodnim neregularnostima na izborima 17. decembra ali da u Beogradu treba ponoviti glasanje. Nestorović je za… »
Šta o međunarodnoj istrazi izbora misli Branimir Nestorović?
Danas 11.02.2024
Poslanik liste „Mi – Glas iz naroda“ Branimir Nestorović izjavio je danas da ne treba dozvoliti međunarodnu istragu o navodnim neregularnostima na izborima 17. decembra ali da u Beogradu treba ponoviti glasanje. Nestorović je za televiziju Prva… »
Nestorović protiv međunarodne istrage o izborima ali za ponavljanje glasanja u Beogradu
Radio sto plus 11.02.2024
Nestorović je za televiziju Prva rekao da ta lista nema dokaze da su izbori 17. decembra bili neregularni ali da lokalne izbore u glavnom gradu treba ponoviti kako bi se videlo “šta je šta” ali i kako bi opoziciji oko liste Srbija protiv nasilja… »
Nestorović o izborima u Beogradu: Mislim da ih treba ponoviti, ovaj put bi katastrofalno izgubili!
Mondo 11.02.2024
Branimir Nestorović misli da treba da se ponove izbori u Beogradu. Branimir Nestorović misli da treba da se ponove izbori u Beogradu. Lider pokreta "Mi, glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da misli da bi trebalo da se ponove izbori u… »
Nestorović protiv međunarodne istrage, ali za ponavljanje beogradskih izbora
Novi magazin 11.02.2024
Vesti dana »
![Studenti i građani Niša blokirali naplatnu rampu na auto-putu Niš-Beograd](https://nstatic.net/044/38945044ksdjxd.jpg)
Studenti i građani Niša blokirali naplatnu rampu na auto-putu Niš-Beograd
Beta pre 7 satijoš 13 povezanih
![BLOG „Sretnimo se na Sretenje“: Beogradski studenti i građani dočekali kragujevačke maratonce, blokada u Nišu do…](https://nstatic.net/710/38942710ziettx.jpg)
BLOG „Sretnimo se na Sretenje“: Beogradski studenti i građani dočekali kragujevačke maratonce, blokada u Nišu do ponoći
N1 Info pre 21 minutajoš 70 povezanih
![Studenti maratonci iz Kragujevca stigli u Beograd (VIDEO)](https://nstatic.net/847/38946847dyrtob.jpg)
Studenti maratonci iz Kragujevca stigli u Beograd (VIDEO)
Glas Šumadije pre 46 minutajoš 31 povezana