Повезане вести
Горан спасио човеку живот на путу "Пробио сам се кроз шибље, знао сам да минути деле од смрти и мене и њега"
Курир 11.02.2024
Дољевчанин Горан Недељковић спасио је од сигурне смрти четрдесетпетогодишњег Нишлију који је остао заробљен у ауту које се запалило након слетања са коловоза. Недељковић је угасио пожар, развалио врата и извукао човека из… »
"Био је заробљен у запаљеном и смрсканом ауту, гледао је смрти у очи": Горан се затекао на месту стравичног удеса…
Блиц 11.02.2024
"Пуно ми је срце што је човек остао жив, што сам га спасио, што сам наишао тог тренутка и што сам имао пуну опрему са собом. За три-четири минута аутомобил би се претворио у буктињу и човек би сигурно настрадао, није имао шансе… »
Херојски подвиг храброг Дољевчанина: Спасио човека заробљеног у запаљеном аутомобилу ФОТО
Нова 11.02.2024
Дољевчанин Горан Недељковић спасио је од сигурне смрти четрдесетпетогодишњег Нишлију који је остао заробљен у ауту које се запалило након слетања са коловоза. Недељковић је угасио пожар, развалио врата и извукао човека из… »
Био сам свестан да минути од смрти деле њега али и мене: Храбри Дољевчанин спасио човека из запаљеног аута
Телеграф 11.02.2024
Горан Недељковић спасио је Нишлију сигурне смрти. Дољевчанин Горан Недељковић спасио је од сигурне смрти четрдесетпетогодишњег Нишлију који је остао заробљен у ауту које се запалило након слетања са коловоза. Недељковић је… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 20 минутајош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 56 минутајош 37 повезаних
"Систем у једном тренутку послао упозорење": Софронијевић о интересовању за легализацију, стигло више од 7.000 пријава
НИН пре 11 минутајош 100 повезаних
Вучић: Размотрено више сценарија за заштиту интереса земље, грађана и привреде
РТВ пре 2 сатајош 43 повезане
"Није постигнут договор са Америком!" Зеленски открио око чега се Кијев није сложио са Вашингтоном
Курир пре 56 минутајош 55 повезаних