Повезане вести
"Нисмо се чули 3 године, а онда ми рођак каже да је син довезао тај ауто"! Отац Нусретовог убице открио шта се догодило кобне…
Курир 11.02.2024
Отац главноосумњиченог за убиство Нусрета Дестановића (28) из Тутина, Селим З. огласио се после трагичног догађаја који је потресао ово место. Подсетимо, у великој полицијској акцији Министарства унутрашњих послова у Новом… »
Да ли је ово последњи снимак убијеног Нусрета? Камере снимиле возило и мушкарца како излази
Телеграф 11.02.2024
Круже снимци на којима је наводно аутомобил Нусрета Дестановића који је свирепо убијен. Три особе су ухапшене због сумње да су умешане у убиство Нусрета Дестановића са Пештери, који је нестао 8. фебруара, а чије тело је… »
“КАДА САМ ЧУО ЗА НЕСТАНАК, СЛУТИО САМ НА НАЈГОРЕ” Исповест оца Нусретовог убице: “Осјећам се понижено, али урадио сам једно…
Санџак пресс 11.02.2024
У јеку трагичног догађаја који је потресао Санџак, огласио се отац Селим Зечевић-Ахметовићем, отац главног осумњиченог за убиство двадесетосмогодишњег Нусрета Дестановића из Тутина. У великој полицијској акцији Министарства… »
Осећам се понижено, урадио сам шта сам морао! Исповест оца Нусретовог убице
Мондо 11.02.2024
Селим Зечевић, отац главног осумњиченог за убиство Нусрета Дестановића сломљен након убиства за које је осумњичен његов син! Селим Зечевић, отац главног осумњиченог за убиство Нусрета Дестановића сломљен након убиства за… »
"Осећам се понижено, једино што сам могао то сам урадио, пријавио сам полицији": Исповест оца Нусретовог убице
Телеграф 11.02.2024
У великој полицијској акцији Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапшене су три особе повезане с овим случајем, а Селимов син је тренутно у бекству. У јеку трагичног догађаја који је потресао Србију, огласио се отац… »
Ово је осумњичени за убиство Нусрета Са саучесницима сковао крвави план - разоткривено како је намамио младића у смрт (фото)…
Курир 11.02.2024
На Пештеру се десила трагедија која је потресла цео Балкан. Нусрет Дестановић, мушкарац средњих година, пронађен је мртав у бунару, а истрага која је уследила открила је мрачну причу. Према полицијском извештају, главни… »
Ово је убица убијеног Нусрета, Телеграф дошао у посед језивих порука: "Једно од вас ће отићи под црну земљу"
Телеграф 11.02.2024
Истрага сугерише да је Нусрет био намамљен у замку поруком послатом са њеног телефона, коју, како се сумња, није она послала. На Пештеру се десила трагедија која је потресла цео Балкан. Нусрет Дестановић, мушкарац средњих… »
Замршено клупко злочина на Пештеру: Све почело поруком, помињу се 20.000 евра, као и мистериозни мушкарац који се кобне…
Нова 11.02.2024
Нусрет Дестановић (28) из Тутина пронађен је у суботу мртав у бунару на подручју Пештери, а околности његове смрти још увек се испитују. Према досадашњим информацијама, за његову смрт одговоран је љубоморни бивши супруг жене… »
Ухапшен осумњичени за убиство младића у Тутину
Данас 11.02.2024
Новопазарска полиција, синоћ је ухапсила Е.Џ. (19), из Сјенице, због сумње да је извршио тешко убиство у саизвршилаштву. Ухапшен је и Новопазарац Е.Х. (40) за помоћ учиниоцу након извшеног кривичног дела. ПУ Нови Пазар… »
Појавио се снимак убиства Нусрета из Тутина?! Након језивог злочина стали у аутоперионицу да пију воду (видео)
Мондо 11.02.2024
Појавио се наводни снимак убиства Нусрета Дестановића. Појавио се наводни снимак убиства Нусрета Дестановића. У великој полицијској акцији, припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Пазару ухапсили су три особе особа у… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 43 минутајош 1 повезана

Промена кључних позиција у влади: Зеленски предложио Шмигаља за новог министра одбране Украјине
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Брод ударио у стену, па потонуо: Ужас код познатог грчког острва: Кренули у потрагу за несталима, па доживели несрећу
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана