Povezane vesti

"Nismo se čuli 3 godine, a onda mi rođak kaže da je sin dovezao taj auto"! Otac Nusretovog ubice otkrio šta se dogodilo…

"Nismo se čuli 3 godine, a onda mi rođak kaže da je sin dovezao taj auto"! Otac Nusretovog ubice otkrio šta se dogodilo…

Kurir 11.02.2024
Otac glavnoosumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića (28) iz Tutina, Selim Z. oglasio se posle tragičnog događaja koji je potresao ovo mesto. Podsetimo, u velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapšene su tri… »
Da li je ovo poslednji snimak ubijenog Nusreta? Kamere snimile vozilo i muškarca kako izlazi

Da li je ovo poslednji snimak ubijenog Nusreta? Kamere snimile vozilo i muškarca kako izlazi

Telegraf 11.02.2024
Kruže snimci na kojima je navodno automobil Nusreta Destanovića koji je svirepo ubijen. Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su umešane u ubistvo Nusreta Destanovića sa Pešteri, koji je nestao 8. februara, a čije telo je pronađeno juče u jednom… »
“KADA SAM ČUO ZA NESTANAK, SLUTIO SAM NA NAJGORE” Ispovest oca Nusretovog ubice: “Osjećam se poniženo, ali uradio sam…

“KADA SAM ČUO ZA NESTANAK, SLUTIO SAM NA NAJGORE” Ispovest oca Nusretovog ubice: “Osjećam se poniženo, ali uradio sam…

Sandžak press 11.02.2024
U jeku tragičnog događaja koji je potresao Sandžak, oglasio se otac Selim Zečević-Ahmetovićem, otac glavnog osumnjičenog za ubistvo dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih… »
Osećam se poniženo, uradio sam šta sam morao! Ispovest oca Nusretovog ubice

Osećam se poniženo, uradio sam šta sam morao! Ispovest oca Nusretovog ubice

Mondo 11.02.2024
Selim Zečević, otac glavnog osumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića slomljen nakon ubistva za koje je osumnjičen njegov sin! Selim Zečević, otac glavnog osumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića slomljen nakon ubistva za koje je osumnjičen… »
"Osećam se poniženo, jedino što sam mogao to sam uradio, prijavio sam policiji": Ispovest oca Nusretovog ubice

"Osećam se poniženo, jedino što sam mogao to sam uradio, prijavio sam policiji": Ispovest oca Nusretovog ubice

Telegraf 11.02.2024
U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapšene su tri osobe povezane s ovim slučajem, a Selimov sin je trenutno u bekstvu. U jeku tragičnog događaja koji je potresao Srbiju, oglasio se otac Selim… »
Ovo je osumnjičeni za ubistvo Nusreta Sa saučesnicima skovao krvavi plan - razotkriveno kako je namamio mladića u smrt…

Ovo je osumnjičeni za ubistvo Nusreta Sa saučesnicima skovao krvavi plan - razotkriveno kako je namamio mladića u smrt…

Kurir 11.02.2024
Na Pešteru se desila tragedija koja je potresla ceo Balkan. Nusret Destanović, muškarac srednjih godina, pronađen je mrtav u bunaru, a istraga koja je usledila otkrila je mračnu priču. Prema policijskom izveštaju, glavni osumnjičeni za ubistvo… »
Ovo je ubica ubijenog Nusreta, Telegraf došao u posed jezivih poruka: "Jedno od vas će otići pod crnu zemlju"

Ovo je ubica ubijenog Nusreta, Telegraf došao u posed jezivih poruka: "Jedno od vas će otići pod crnu zemlju"

Telegraf 11.02.2024
Istraga sugeriše da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom sa njenog telefona, koju, kako se sumnja, nije ona poslala. Na Pešteru se desila tragedija koja je potresla ceo Balkan. Nusret Destanović, muškarac srednjih godina, pronađen je… »
Zamršeno klupko zločina na Pešteru: Sve počelo porukom, pominju se 20.000 evra, kao i misteriozni muškarac koji se kobne…

Zamršeno klupko zločina na Pešteru: Sve počelo porukom, pominju se 20.000 evra, kao i misteriozni muškarac koji se kobne…

Nova 11.02.2024
Nusret Destanović (28) iz Tutina pronađen je u subotu mrtav u bunaru na području Pešteri, a okolnosti njegove smrti još uvek se ispituju. Prema dosadašnjim informacijama, za njegovu smrt odgovoran je ljubomorni bivši suprug žene s kojom se Nusret… »
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića u Tutinu

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića u Tutinu

Danas 11.02.2024
Novopazarska policija, sinoć je uhapsila E.Dž. (19), iz Sjenice, zbog sumnje da je izvršio teško ubistvo u saizvršilaštvu. Uhapšen je i Novopazarac E.H. (40) za pomoć učiniocu nakon izvšenog krivičnog dela. PU Novi Pazar saopštila je da se… »
Pojavio se snimak ubistva Nusreta iz Tutina?! Nakon jezivog zločina stali u autoperionicu da piju vodu (video)

Pojavio se snimak ubistva Nusreta iz Tutina?! Nakon jezivog zločina stali u autoperionicu da piju vodu (video)

Mondo 11.02.2024
Pojavio se navodni snimak ubistva Nusreta Destanovića. Pojavio se navodni snimak ubistva Nusreta Destanovića. U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su tri osobe osoba u vezi sa brutalnim… »

Vesti dana »