Povezane vesti
"Sve što sam operisala, to sam i osigurala": Pevačica šokirala priznanjem: "Vidi se da sam upeglana, napred, nazad, sve"
Blic 11.02.2024
Pevačica Andrijana Anči Dabetić i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla operacijama kako bi izgledala još bolje. Kako je svojevremeno istakla, njene noge su i dalje dobre, i da sve što je… »
Pevačica šokirala priznanjem: Sve što sam operisala to sam i osigurala! Anči ne krije svoje estetske korekcije: Sva sam…
Kurir 11.02.2024
Andrijana Anči Dabetić i nekadašnja mis Jugoslavije nikad nije krila da je radila na svom fizičkom izgledu i da se podvrgla operacijama kako bi izgledala još bolje. Kako je svojevremeno istakla, njene noge su i dalje dobre, i da sve što je operisala… »
Vesti dana »
Aktivisti najavljuju nastavak protesta u Beogradu uprkos napadima maskiranih osoba
Al Jazeera pre 23 minutajoš 27 povezanih
Dačić: Uhapšena osoba koja je osumnjičena da je na smrt pretukla učenika ispred škole u Leskovcu
Insajder pre 16 minutajoš 53 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 2 satajoš 36 povezanih
Kaja Kalas-nova šefica evropske diplomatije koja traži jasne rezultate u proširenju
RTV pre 3 satajoš 49 povezanih