Povezane vesti

"Krio je da je bolestan, ilija je pao u nesvest kad je čuo" - Potresna ispovest Zorice Marković nakon smrti muža

"Krio je da je bolestan, ilija je pao u nesvest kad je čuo" - Potresna ispovest Zorice Marković nakon smrti muža

Mondo 11.02.2024
Poznata pevačica Zorica Marković otvorila je dušu o bolnom gubitku koji je doživela. Poznata pevačica Zorica Marković otvorila je dušu o bolnom gubitku koji je doživela. Nova godina za pevačicu Zoricu Marković krenula je turbulentno. Ona je prvo… »
"Sin je pao u nesvest kad je čuo, krio je od nas bolest": Zorica Marković s knedlom u grlu o smrti prvog muža: "Bolest je…

"Sin je pao u nesvest kad je čuo, krio je od nas bolest": Zorica Marković s knedlom u grlu o smrti prvog muža: "Bolest je…

Blic 11.02.2024
Pevačica Zorica Marković nedavo je izgubila svoju životnu ljubav, prvog supruga Nedeljka Bracu Zatezalo, sa kojim ima sina. Naime, njen prvi suprug preminuo je 30. januara, nakon kraće i teške bolesti, a pevačica je sada smogla snage da progovori o… »
"Bio je moja najveća ljubav" Potresna ispovest Zorice Marković nakon smrti Brace: Sin je pao u nesvest kad je čuo...

"Bio je moja najveća ljubav" Potresna ispovest Zorice Marković nakon smrti Brace: Sin je pao u nesvest kad je čuo...

Kurir 11.02.2024
Poznata pevačica Zorica Marković otvorila je dušu o bolnom gubitku. Naime, Nedeljko Braca Zatezalo, njen prvi suprug preminuo je 30. januara, nakon kraće i teške bolesti. - On je bio najlepši deo mog života. Mi nismo mogli skupa, ali smo ostali u… »

Vesti dana »