Povezane vesti
"Želim im svu sreću!" Sandra Rešić otkrila kako gleda na odnos Anite i bivšeg dečka Anđela, evo da li se kaje zbog ljubavi sa…
Kurir 11.02.2024
Sandra Rešić progovorila je o odnosu Anite Tomić i Anđela Rankovića. - Kako ti se sviđa odnos Anite i Anđela? - upitao je voditelj. - Apsolutno ne komentarišem, želim svima svu sreću. Bez ironije, sarkazma, ne zanima me, toliko me ne interesuje, ne… »
Oglasila se bivša Anđela rankovića! Ovo se čekalo, a reči koje je uputila njemu i Aniti niko nije očekivao!
Alo 11.02.2024
Ona je istakla da se ne kaje zbog svoje veze sa Anđelom, a potom je priznala kako gleda na njegov odnos sa Anitom. Mnoge je zanimalo kako bivša devojka Anđela Ranković, pevačica i bivša rijaliti učesnica Sandra Rešić, gleda na njegovu vezu sa Anitom… »
Sandra Rešić poslala anđelu i aniti poruku u "eliti": Evo šta kaže o bivšem dečku i da li se kaje što je bila sa njim: "Bez…
Blic 11.02.2024
Sandra Rešić na samom kraju pete sezone rijalitija "Zadruga" uplovila je u ljubavnu vezu sa Anđelom Rankovićem, ali ta ljubav nije dugo potrajala, pa su raskinuli čim se završilo takmičenje. Mnoge interesuje kako Sandra sad gleda na njegovu ljubavnu vezu… »
Vesti dana »
Grbović: Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Nova pre 48 minutajoš 31 povezana
U Prijepolju kraj vanredne situacije, Lim pao ispod nivoa redovne odbrane od poplava
Dnevnik pre 38 minutajoš 48 povezanih
Odbor za pravosuđe predložio Skupštini da usvoji Mrdićev set pravosudnih zakona
N1 Info pre 43 minutajoš 24 povezane
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Najlepše čestitke za Srpsku Novu godinu: Poželite voljenima srećan i blagosloven početak
Mondo pre 2 satajoš 43 povezane