Povezane vesti
"To što sam bio veran ništa ne znači": Bane Mojićević o traumatičnom razvodu, progovorio i o novoj ljubavi
Mondo 11.02.2024
Pevač Bane Mojićević važi za osobu koja voli da čuva svoju privatnost. Sada je progovorio o iskustvu razvoda kroz koje je prošao. Pevač Bane Mojićević važi za osobu koja voli da čuva svoju privatnost. Sada je progovorio o iskustvu razvoda kroz… »
"To mi je najveća trauma koju sam doživeo!" Bane Mojićević otvoreno o razvodu, progovorio i o novoj ljubavi
Kurir 11.02.2024
Pevač Bane Mojićević progovorio je o razvodu od supruge Milice, koji se dogodio pre nekoliko godina, nakon šest godina braka. - To što sam ja bio veran, ništa ne znači. Kad nešto ne funcioniše bolje je da se ljudi raziđu na vreme. Godinu dana… »
Vesti dana »
Blokade i protesti širom Srbije, Senat UB formirao dve ekspertske grupe
RTS pre 5 minutajoš 50 povezanih
Oglasio se advokat Gorana Vesića: Nije napuštao Srbiju i vratio je diplomatski pasoš
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Umešao se državni vrh Srbije: Božidar Maljković povukao kandidaturu za predsednika Olimpijskog komiteta
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
London, Madrid i Dablin odbili plan o preseljeu Palestinaca; Kairo upozorava Vašington: Rizikujete mirovni sporazum sa Izraelom
RTS pre 1 satjoš 43 povezane
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
Vreme pre 2 satajoš 16 povezanih