Povezane vesti

Nusret izboden 22 puta, pa: Zaklan?! Isplivali novi šok detalji brutalnog ubistva na Pešteru: Ubica i Rijalda kobne noći…

Nusret izboden 22 puta, pa: Zaklan?! Isplivali novi šok detalji brutalnog ubistva na Pešteru: Ubica i Rijalda kobne noći…

Blic 12.02.2024
Na Pešteru se dogodila tragedija koja je potresla ceo Balkan. Nusret Destanović, muškarac (28), pronađen je mrtav u bunaru, a naknadna istraga otkrila je priču koja ledi krv u žilama. Prema policijskom izveštaju, glavni osumnjičeni za ubistvo… »
Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo mladića iz Tutina

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo mladića iz Tutina

Politika 12.02.2024
Novopazarska policija uhapsila je E. Dž. (19) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog sumnje da mu je pomogao nakon ubistva. Kako se sumnja, E. Dž. je… »
Otkrivamo Rođak spalio ubicinu krvavu odeću, pa pozvao policiju u Novom Pazaru i izgovorio samo jednu rečenicu

Otkrivamo Rođak spalio ubicinu krvavu odeću, pa pozvao policiju u Novom Pazaru i izgovorio samo jednu rečenicu

Telegraf 12.02.2024
Pored E.DŽ. (19), policija je uhapsila i R.H. (27) za koju se sumnja da je Nusreta namamila porukom pre ubistva, ali i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog sumnje da je učestvovao u zločinu. Nusret Destanović (28) pronađen je mrtav u subotu, a kako je… »
Rođak pomogao ljubomornom mužu posle zločina: On je Nusretovom ubici omogućio da napusti Srbiju?! (foto)

Rođak pomogao ljubomornom mužu posle zločina: On je Nusretovom ubici omogućio da napusti Srbiju?! (foto)

Kurir 12.02.2024
Jezivo ubistvo Nusreta Destanovića (27) koje je potreslo okolinu Novog Pazara, ali i celu Srbiju, dodatno je zaprepastilo građane kada su isplivali detalji stravičnog zločina, nakon čega je glavni osumnjičeni S. A. Z., kako istražitelji sumnjaju… »
Pomogao ubici da se okupa, spalio krvav veš, dao mu 200 evra za autobus? Isplivali jezivi detalji ubistva Nusreta iz Tutina

Pomogao ubici da se okupa, spalio krvav veš, dao mu 200 evra za autobus? Isplivali jezivi detalji ubistva Nusreta iz Tutina

Kurir 12.02.2024
Nakon što je otkriveno da je Nusret Destanović (27) iz Tutina za kojim se tragalo nekoliko dana, ubijen, iz dana u dan otkrivaju se jezivi detalji ovog brutalnog zločina za koji su osumnjičeni njegova ljubavnica R. H. (27), njen bivši suprug koji je… »
Nusret imao 22 uboda nožem, zaklan, pa bačen u bunar: Isplivali jezivi dokazi o dešavanjima u noći ubistva mladića

Nusret imao 22 uboda nožem, zaklan, pa bačen u bunar: Isplivali jezivi dokazi o dešavanjima u noći ubistva mladića

Mondo 12.02.2024
Nusret je imao 22 ubodne rane, pronađen je zaklan u bunaru kod Tutina. Nusret je imao 22 ubodne rane, pronađen je zaklan u bunaru kod Tutina. Nusret D. (28) pronađen je mrtav u bunaru u jednom napuštenom bunaru u zaseoku kod Tutina, nakon što je u… »
"Kada sam čuo za nestanak, slutio sam na najgore": Ispovest oca Nusretovog ubice: "Osećam se poniženo, ali uradio sam jedno…

"Kada sam čuo za nestanak, slutio sam na najgore": Ispovest oca Nusretovog ubice: "Osećam se poniženo, ali uradio sam jedno…

Blic 12.02.2024
U jeku tragičnog događaja koji se odigrao na Pešteru, oglasio se Selim Zečević-Ahmetovićem, otac Seada, glavnog osumnjičenog za ubistvo dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. U velikoj policijskoj akciji Ministarstva unutrašnjih… »
Spletke, pretnje i ubistvo: Ove su jezive poruke koje su izazvale tragediju na Pešteru! Saučesnici u zločinu večerali pred…

Spletke, pretnje i ubistvo: Ove su jezive poruke koje su izazvale tragediju na Pešteru! Saučesnici u zločinu večerali pred…

Kurir 12.02.2024
Poruke koje je S. Z. slao bivšoj ženi R H. naslućivale su da se sprema zlo, ali nažalost ona nije smatrala da je situacija toliko opasna i nije prijavila pretnje- Na Pešteru se, podsetimo, dogodila tragedija kada je Nusret Destanović, pronađen je… »

Vesti dana »