Povezane vesti
„Ovaj gol je moj otac nabavio za malog Vukana“: Vučić sa Micotakisom u Beogradu
Danas 11.02.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa premijerom Grčke Kirjakisom Micotakisom koji je večeras doputovao u Beograd, i tom prilikom poručio da je srećan što može da ugosti velikog prijatelja Srbije. „Ovaj gol iza premijera Micotakisa i mene je… »
"Srećan što mogu da ugostim velikog prijatelja Srbije": Vučić se sastao sa Micotakisom (foto)
Blic 11.02.2024
Grčki premijer Kirjakos Micotakis doputovao je večeras u Beograd, gde ga je dočekao i ugostio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Nakon susreta sa Dačićem, premijer se sastao i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. - Ovaj gol iza premijera… »
Ivica Dačić dočekao Micotakisa na beogradskom aerodromu
Danas 11.02.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije u tehničkom mandatu Ivica Dačić večeras je na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu dočekao premijera Grčke Kirijakosa Micotakisa. Uveren sam da će ova poseta doprineti daljem jačanju naših tradicionalno prijateljskih… »
Vesti dana »

Policija u Novom Sadu udarala štitovima građane i studente, uveli odbornike vlasti u zgradu skupštine
Insajder pre 5 minutajoš 7 povezanih

Stiže osveženje Nakon vrelih dana pljuskovi sa grmljavinom ovaj deo zemlje na udaru nevremena
Dnevnik pre 31 minutajoš 13 povezanih

G7 izrazio podršku Izraelu: Iran označen kao izvor nestabilnosti
Večernje novosti pre 40 minutajoš 11 povezanih

Zemlje G7 podržale Izrael, Iran označile kao izvor nestabilnosti
Al Jazeera pre 15 minutajoš 6 povezanih

Vrnjačka Banja: Čovek navodno pucao na prostorije SNS pa na policiju
Vreme pre 20 minutajoš 6 povezanih