Povezane vesti
Izvadio je pištolj, uskočili smo u orman! Gavrilović o napadu: Pretili su nam, a ja sam ga izbacio kroz prozor
Mondo 12.02.2024
Ivan Gavrilović prisetio se jedne neprijatne situacije kada su njega i njegove kolege napali na nastupu. Ivan Gavrilović prisetio se jedne neprijatne situacije kada su njega i njegove kolege napali na nastupu. Pevač Ivan Gavrilović na muzičkoj sceni… »
"Izvadili su pištolj, pretili su nam": Ivan Gavrilović napadnut na nastupu, pevač jedva izvukao živu glavu: "Krili smo se u…
Blic 12.02.2024
Pevač Ivan Gavrilović na muzičkoj sceni je već decenijama, a kroz godine rada osetio je sve prednosti, ali i one mračne strane popularnosti. Naime, Gavrilović je otkrio da je prilikom jednog nastupa u Nemačkoj, zajedno sa svojim kolegama… »
"Izvadili su pištolj, pretili, šmugnuli smo kroz prozor" Ivan Gavrilović o napadu na nastupu, a ovaj pevač i danas ne…
Kurir 12.02.2024
Pevač Ivan Gavrilović na muzičkoj sceni je već decenijama, a kroz godine rada osetio je sve prednosti, ali i one mračne strane popularnosti. Naime, Gavrilović je otkrio da je prilikom jednog nastupa u Nemačkoj, zajedno sa svojim kolegama… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 21 povezana

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 50 minutajoš 28 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih