Повезане вести

"Завршиле смо тамо где и треба да будемо" Кошаркашице Србије пресрећне због пласмана на ОИ - Благословена сам што сам у овом…

"Завршиле смо тамо где и треба да будемо" Кошаркашице Србије пресрећне због пласмана на ОИ - Благословена сам што сам у овом…

Курир 12.02.2024
Женска кошаркашка репрезентација Србије пласирала се на треће узастопне Олимпијске игре. Изабранице Марине Маљковић заузеле су треће место на квалификационом турниру у Белему, па ће се наћи међу 12 одабраних на Играма у Паризу… »
Ко се све од Срба квалификовао на Олимпијске игре? Бројка је за сада одлична, а тек се чека последња навала наших спортиста!…

Ко се све од Срба квалификовао на Олимпијске игре? Бројка је за сада одлична, а тек се чека последња навала наших спортиста!…

Курир 12.02.2024
Кошаркашице Србије обезбедиле су пласман на Олимпијске игре у Паризу упркос поразу од Аустралије и тако су се придружиле бројним српским спортистима који су до визе за највећу спортску смотру стигли раније. Победа Немачке над… »
Кошаркашице Србије се пласирале на Олимпијске игре у Паризу

Кошаркашице Србије се пласирале на Олимпијске игре у Паризу

Радио сто плус 12.02.2024
Србија је синоћ у последњем колу изгубила од Аустралије 73:75, а за пласман на Олимпијске игре помогла јој је селекција Немачке, која је ноћас победила Бразил 73:71. Србија ће тако после осам година имати и мушки и женски тим на… »

Вести дана »