Povezane vesti
Katarina iz Beograda muči muku s postkovidom: "Pun mi je frižider lekova, niko mi ne veruje da mi je loše, lekari mi kažu: 'a…
Blic 12.02.2024
Na dijagnozu "produženog kovida", jedna Beograđanka čekala je dugo, jer sistemska pomoć i podrška pacijentima sličnim njoj, u Srbiji ne postoji. A posledice po njihovo zdravlje mogu biti, i najčešće su trajne. Pre četiri godine, Katarina je završila… »
Pun frižider lekova, a niko nije verovao da joj je loše: Produženi kovid ostavlja i trajne posledice
N1 Info 12.02.2024
Takozvani najsmešniji virus u istoriji, mogao bi da bude, zapravo, najduži u istoriji. Na dijagnozu "produženog kovida", jedna Beograđanka čekala je dugo, jer sistemska pomoć i podrška pacijentima sličnim njoj, u Srbiji ne postoji. A posledice po njihovo… »
Pun frižider lekova, a niko nije verovao da joj je loše: Produženi kovid ostavlja i trajne posledice
N1 Info 12.02.2024
Takozvani najsmešniji virus u istoriji, mogao bi da bude, zapravo, najduži u istoriji. Na dijagnozu "produženog kovida", jedna Beograđanka čekala je dugo, jer sistemska pomoć i podrška pacijentima sličnim njoj, u Srbiji ne postoji. A posledice po njihovo… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana