Povezane vesti
Goran spasio sigurne smrti vozača iz Niša
Jugmedia 12.02.2024
Doljevčanin Goran Nedeljković spasio je od sigurne smrti četrdesetpetogodišnjeg Nišliju koji je ostao zarobljen u autu koje se zapalilo nakon sletanja sa kolovoza. Nedeljković je ugasio požar, razvalio vrata i izvukao čoveka iz prevrnutog vozila i tek… »
Goran iz Doljevca spasio sigurne smrti vozača iz Niša
Niške vesti 12.02.2024
Do udesa je došlo juče u 5.25 časova na putu od Doljevca ka Nišu nedaleko od Novog groblja. “Još je bilo mračno, vozio sam suprugu do niškog buvljaka kada sam ugledao beli kombi koji je proleteo velikom brzinom pored nas. Odmah nakon toga čuo sam udarac… »
Vesti dana »
Voša samo treba da preživi drugo poluvreme: Dva gola prednosti za ruku na peharu Kupa!
Hot sport pre 28 minutajoš 48 povezanih
Biznis trustovi sa Trampom u Pekingu u avionu više od 10.000 milijardi dolara, ceo svet čeka odgovore (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 59 povezanih
U Skupštini žustra polemika vlasti i opozicije o izbornim zakonima, oprečni stavovi o ispunjavanju preporuka ODIHR-a
RTV pre 3 satajoš 44 povezane
Gotika, futurizam, mrak: Ovo su 3 najmoćnija kostima sa Evrovizije o kojima se najviše priča!
Kurir pre 3 satajoš 73 povezane
"Nema povlačenja"! Iranska vojska: Održavamo najviši nivo pripravnosti, primirje sa SAD izuzetno neizvesno
Kurir pre 2 satajoš 39 povezanih