Povezane vesti
Džej mu glumio u spotu, a on mu se odužio na neverovatan način nakon smrti! Poznati reper istetovirao lik Ramadanovskog
Kurir 12.02.2024
Legendarni pevač Džej Ramadanovski bio je izuzetno poštovan i voljen među narodom, a ista situacija bila je i u krugu njegovih kolega. O tome koliko su ga poštovali oni koji su se bavili istim poslom kao i on govori činjenica da je reper Vuk Mob… »
Popularni reper istetovirao lik džeja: Ramadanovski mu glumio u spotu, a nakon smrti mu se ovako odužio: "Voleo sam ga kao da…
Blic 12.02.2024
Legendarni pevač Džej Ramadanovski bio je izuzetno poštovan i voljen među narodom, a ista situacija bila je i u krugu njegovih kolega. O tome koliko su ga poštovali oni koji su se bavili istim poslom kao i on govori činjenica da je reper Vuk Mob… »
Vesti dana »
BLOG U Nišu protest ispred Osnovnog suda, studenti sve bliže Kragujevcu, u Beogradu protest prosvetara
N1 Info pre 21 minutajoš 14 povezanih
Marković Stojanović o slučaju doma za stare u Barajevu: U Srbiji aktivno svega 20 inspektora
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih
Nestorović (Mi snaga naroda) o Grčiću: Da li će mi se izviniti za duševni bol i materijalnu štetu
Beta pre 1 satjoš 121 povezana
Putin poslao čestitku Vučiću: Ovo je poručio o odnosima Srbije i Rusije
Telegraf pre 55 minutajoš 17 povezanih