Povezane vesti
Otišao sa 100 evra, vratio se sa 20: Srbin (29) u Nemačkoj prošao pakao, poslodavci ga mesecima zavlačili i ostavili bez…
Blic 12.02.2024
Razmišljajući da se ponovo oproba u poslovima u inostranstvu, jedan 29-godišnji Srbin ispričao je kako pre nekoliko meseci, trbuhom za kruhom otišao van svoje zemlje sa 100 evra u džepu, ali i zašto se u Srbiju vratio sa svega 20 evra. U svojoj anonimnoj… »
"Depozit neću da im vratim": Srbin izdao stan Rusima pa gorko zažalio: "Zvali su me da se žale, kad sam ušao unutra imao sam…
Blic 12.02.2024
Nakon višemesečnog izdavanja stana bračnom paru iz Rusije, jedan stanodavac iz Srbije ostao je u potpunoj neverici onda kada im je došao u jednu, unapred isplaniranu posetu. Muškarac iz Srbije ispričao je u svojoj anonimnoj objavi na Reditu da je od Rusa… »
Vesti dana »
Prijava za pomoć od 6.000 dinara do 21. septembra, isplata od 22. septembra
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 23 povezane
RIK proglasio izbornu listu Evropska Srbija - Marinika Tepić - Zdravko Ponoš
Nova pre 17 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza: U ponedeljak 21. septembra umereno oblačno i svežije, ujutru kratkotrajna kiša
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 20 povezanih
Poskupljenja ne staju: Skuplji kafa, meso, gorivo i dokumenta, a moguća i nova cena struje
IndeksOnline pre 5 satijoš 5 povezanih
Kim Džong Un ponovo trese region: Severna Koreja lansirala misteriozni projektil, Japan digao uzbunu!
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih