Povezane vesti
Kolašinac: Možda je ovo moj poslednji atletski miting u Beogradu
Politika 12.02.2024
Reprezentativac Srbije u bacanju kugle Asmir Kolašinac izjavio je danas da će predstojeći atletski dvoranski mitingu Beogradu možda biti poslednji na kojem učestvuje pred beogradskom publikom. Međunarodni atletski miting u Beogradu nalazi se na… »
Kolašinac: Možda je ovo moj poslednji atletski miting u Beogradu
Sportski žurnal 12.02.2024
Direktor beogradskog mitinga Mihail Dudaš rekao je da će u takmičenju učestvovati 160 atletičara iz više od 44 zemlje. Reprezentativac Srbije u bacanju kugle Asmir Kolašinac izjavio je danas da će predstojeći atletski dvroranski mitingu Beogradu… »
Asmir kolašinac: Možda moj poslednji miting u Beogradu;Tom Volš: Želim da oborim rekord Beogradskog mitinga
Dnevnik 12.02.2024
Novozelandski atletičar Tomas Volš izjavio je da bi voleo da obori rekord Beogradskog mitinga u bacanju kugle. Deveti po redu "Belgrade Indoor Meeting" biće održan sutra u Atletskoj dvorani na Banjici, a na njemu će učestvovati 160 takmičara iz… »
Tomas Volš: Sudar Balkana i Komonvelta
Sportski žurnal 12.02.2024
Sutra u dvorani na Banjici Beogradski dvoranski miting. Međunarodni Beogradski dvoranski atletski miting održaće se u utorak sa početkom u 15.30 časova. Deveto izdanje ovog takmičenja nalazi se na listi svetske serije mitinga i ima srebrni status… »
Vesti dana »
Pojačano prisustvo tzv. kosovske policije na severu KiM, posle eksplozije u kanalu Ibar-Lepenac i pretresa srpskih kuća
RTS pre 1 satjoš 23 povezane
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih
Danas u Srbiji oblačno, na planinama manji porast snežnog pokrivača
Novi magazin pre 13 minutajoš 14 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 32 minutajoš 8 povezanih