Povezane vesti

Hoće ponovo da bude "kraljica splavova" Danijela Vranić (48) se oglasila posle 10 godina - otkrila da živi u Valjevu!

Hoće ponovo da bude "kraljica splavova" Danijela Vranić (48) se oglasila posle 10 godina - otkrila da živi u Valjevu!

Mondo 12.02.2024
Danijela Vranić se oglasila za medije nakon višegodišnje pauze. Danijela Vranić se oglasila za medije nakon višegodišnje pauze Danijela Vranić (48) je pevačica koja je harala domaćom muzičkom scenom pre više od deset godina. Njeni nastupi su… »
Oglasila se danijela Vranić nakon što smo je uslikali posle 10 godina: Sa Šipkom sam se videli iz razloga...

Oglasila se danijela Vranić nakon što smo je uslikali posle 10 godina: Sa Šipkom sam se videli iz razloga...

Kurir 12.02.2024
Danijela Vranić (48) povukla se sa estrade na vrhuncu karijere. Pevačica poznata po najboljem provodu, ali i burnom privatnom životu okrenula je leđa sceni i otad više nije viđena u javnosti. Nakon što smo danas fotografisali folkerku u društvu… »
Ekskluzivni paparaco! Kurir uhvatio Danijelu Vranić, ovako izgleda posle 10 godina pauze, a on joj pravi društvo! (video)

Ekskluzivni paparaco! Kurir uhvatio Danijelu Vranić, ovako izgleda posle 10 godina pauze, a on joj pravi društvo! (video)

Kurir 12.02.2024
Nakon više od deset godina Danijela Vranić konačno se pojavila u javnosti! Ekipa Kurira uslikala je pevačicu u jednom restoranu u društvu menadžera Nenada Šipke, koji dugi niz godina sarađuje sa velikim zvezdama, poput Indire Radić, Adila… »
Danijelu Vranić niko nije video 10 godina! Bila najzgodnija pevačica, slušao je Novak Đoković, sad isplivale nove fotke!

Danijelu Vranić niko nije video 10 godina! Bila najzgodnija pevačica, slušao je Novak Đoković, sad isplivale nove fotke!

Mondo 12.02.2024
Pevačicu Danijelu Vranić mnogi nisu prepoznali. Pevačicu Danijelu Vranić mnogi nisu prepoznali Nakon više od deset godina Danijela Vranić konačno se pojavila u javnosti! Ekipa Kurira uslikala je pevačicu u jednom restoranu u društvu menadžera… »
Lukasa i sonju uhvatila kako se ljube, skandal sa policijom... Svi šok detalji iz života Danijele Vranić, a ona joj je bila…

Lukasa i sonju uhvatila kako se ljube, skandal sa policijom... Svi šok detalji iz života Danijele Vranić, a ona joj je bila…

Kurir 12.02.2024
Danijela Vranić se na estradnoj sceni pojavila 2006. godine, preko noći je očarala publiku atraktivnim izgledom, temperamentnim nastupom i brojnim hitovima, godinama kasnije ponela je titulu „kraljica splavova“, i onda netragom nestala. Ipak, ekipa… »
Ispovest naše pevačice o borbi sa teškim porokom: Nakon 11 godina shvatila sam da to ne vodi ničemu, a onda...

Ispovest naše pevačice o borbi sa teškim porokom: Nakon 11 godina shvatila sam da to ne vodi ničemu, a onda...

Kurir 12.02.2024
Goga Filipović osvojila je srca publike još od kada se prvi put pojavila na Grandovoj sceni. Početkom 2000. bila je jedna od najlepših pevačica sa najlepšom bojom glasa, a mnogi su je upoređivali sa Stojom, Šemsom, Indirom Radić, upravo zbog… »

Vesti dana »