Повезане вести
Хоће поново да буде "краљица сплавова" Данијела Вранић (48) се огласила после 10 година - открила да живи у Ваљеву!
Мондо 12.02.2024
Данијела Вранић се огласила за медије након вишегодишње паузе. Данијела Вранић се огласила за медије након вишегодишње паузе Данијела Вранић (48) је певачица која је харала домаћом музичком сценом пре више од десет година… »
Огласила се данијела Вранић након што смо је усликали после 10 година: Са Шипком сам се видели из разлога...
Курир 12.02.2024
Данијела Вранић (48) повукла се са естраде на врхунцу каријере. Певачица позната по најбољем проводу, али и бурном приватном животу окренула је леђа сцени и отад више није виђена у јавности. Након што смо данас фотографисали… »
Лукаса и соњу ухватила како се љубе, скандал са полицијом... Сви шок детаљи из живота Данијеле Вранић, а она јој је била…
Курир 12.02.2024
Данијела Вранић се на естрадној сцени појавила 2006. године, преко ноћи је очарала публику атрактивним изгледом, темпераментним наступом и бројним хитовима, годинама касније понела је титулу „краљица сплавова“, и онда нетрагом… »
Данијелу Вранић нико није видео 10 година! Била најзгоднија певачица, слушао је Новак Ђоковић, сад испливале нове фотке!
Мондо 12.02.2024
Певачицу Данијелу Вранић многи нису препознали. Певачицу Данијелу Вранић многи нису препознали Након више од десет година Данијела Вранић коначно се појавила у јавности! Екипа Курира усликала је певачицу у једном ресторану у… »
Ексклузивни папарацо! Курир ухватио Данијелу Вранић, овако изгледа после 10 година паузе, а он јој прави друштво! (видео)
Курир 12.02.2024
Након више од десет година Данијела Вранић коначно се појавила у јавности! Екипа Курира усликала је певачицу у једном ресторану у друштву менаџера Ненада Шипке, који дуги низ година сарађује са великим звездама, попут Индире… »
Исповест наше певачице о борби са тешким пороком: Након 11 година схватила сам да то не води ничему, а онда...
Курир 12.02.2024
Гога Филиповић освојила је срца публике још од када се први пут појавила на Грандовој сцени. Почетком 2000. била је једна од најлепших певачица са најлепшом бојом гласа, а многи су је упоређивали са Стојом, Шемсом, Индиром Радић… »
Вести дана »
Ватромет емоција на дочеку студената из Новог Пазара у Ваљеву: „Ово је генерација која ће изборити правду, а ми морамо да јој чувамо леђа“
Нова пре 1 сатјош 40 повезаних
"У три града окупљено скоро 40.000 људи": Муп о скуповима "Грађани против блокада" (Фото)
Мондо пре 3 сатајош 39 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
Данас пре 10 сатијош 20 повезаних
Обрадовић: Задовољан сам приступом, Миљеновић је одлично одиграо
Политика пре 39 минутајош 30 повезаних