Povezane vesti
"Hodam sam!" Milan Borjan se oglasio nakon teške povrede
Večernje novosti 12.02.2024
GOLMAN Slovana iz Bratislave Milan Borjan, oglasio se nakon povrede na utakmici protiv Žiline. FOTO: Tanjug/AP Reprezentativac Kanade je pao na leđa i nije mogao sam da izađe iz igre, pa je iznet na noslilima. Mnogi su odmah pomislili da je povreda… »
Oglasio se Milan Borjan posle jezive povrede, otkrio u kakvom je stanju
Nova 12.02.2024
Proteklog vikenda bili smo svedoci užasne povrede Milana Borjana koju je doživeo na golu Slovana u derbiju sa Žilinom. On je iznet sa terena, a mogli su da se čuju jezivi krici koje je ispuštao zbog bolova. Sada je u razgovoru za medije u Slovačkoj… »
Oglasio se Milan Borjan: Golman Slovana poslao poruku nakon teške povrede!
Hot sport 12.02.2024
Napredak je već ostvaren Bivši kapiten Crvene zvezde i trenutni golman Slovana iz Bratislave, Milan Borjan, javio se javnosti nakon teškog pada tokom nedavnog meča protiv Žiline, pružajući ohrabrujuće informacije o svom zdravstvenom stanju… »
Oglasio se Borjan posle teškog pada: "Izgledao je loše..."
Sportske.net 12.02.2024
Bivši kapiten Crvene zvezde Milan Borjan doživeo je na meču svog Slovana protiv Žiline jako težak pad na leđa, posle kontakta sa protivničkim igračem nezgodno pao na leđa. Pad je bio toliko težak da je morao da bude iznesen sa terena. Posle… »
Borjan o povredi: Stanje bolje od očekivanog
Sport klub 12.02.2024
Golman Crvene zvezde na pozajmici u Slovanu Milan Borjan na utakmici protiv Žiline zadobio je povredu koja ja bacila u senku pobedu od 4:0 njegovog tima. Posle „skidanja“ visoke lopte srpski čuvar mreže pao je na teren i nije mogao da ustane, zbog… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
N1 Info pre 7 satijoš 10 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog prisilnog raseljavanja Gaze
Blic pre 5 satijoš 23 povezane
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 7 satijoš 18 povezanih
Zvezdin Tur de Frans - Mogu li "Crveno-beli" do još jedne pobede u Francuskoj?
Sportske.net pre 1 satjoš 16 povezanih