Povezane vesti
Odjednom počelo da sipa na sve strane: Sitan ali intenzivan grad pogodio centar Čačka i okolna sela
Dnevnik 12.02.2024
ČAČAK: Tokom popodnevnih sati nakon kraće kiše intenzivan grad pogodio je centar Čačka i okolinu. - Odjednom je krenuo da sipa na sve strane, zatekao sam se u kolima kada je počeo da lupa. Na svu sreću bio je sitan pa nije napravio oštećenja na… »
Grad pogodio Čačak i okolna sela: "Bio je sitan pa nije napravio štetu na automobilu"
Euronews 12.02.2024
Tokom popodnevnih sati nakon kraće kiše, intenzivan grad pogodio je centar Čačka i okolinu. "Odjednom je krenuo da sipa na sve strane, zatekao sam se u kolima kada je počeo da lupa. Na svu sreću bio je sitan pa nije napravio oštećenja na… »
Intenzivan grad pogodio centar Čačka i okolna sela
RTV 12.02.2024
ČAČAK - Tokom popodnevnih sati nakon kraće kiše, intenzivan grad pogodio je centar Čačka i okolinu, prenela je agencija Rina. "Odjednom je krenuo da sipa na sve strane, zatekao sam se u kolima kada je počeo da lupa. Na svu sreću bio je sitan pa… »
Grad se obrušio na Čačak "Odjednom je krenulo da sipa na sve strane"
Kurir 12.02.2024
Tokom popodnevnih sati nakon kraće kiše intenzivan grad pogodio je centar Čačka i okolinu. - Odjednom je krenuo da sipa na sve strane, zatekao sam se u kolima kada je počeo da lupa. Na svu sreću bio je sitan pa nije napravio oštećenja na… »
"Bio sam u kolima kad je počelo da lupa": Neverovatan snimak grada u Čačku
Telegraf 12.02.2024
Grad je usledio posle kraće kiše. Intenzivan grad u Čačku iznenadio je sve. Sada se pojavio i snimak koji više deluje na letnji pljusak nego na februarsko nevreme. Tokom popodnevnih sati nakon kraće kiše intenzivan grad pogodio je centar Čačka i… »
"Odjednom je počelo da sipa na sve strane, samo se sručilo": Sitan, ali jak grad izbombardovao centar Čačka i okolna sela…
Blic 12.02.2024
Tokom popodnevnih sati nakon kraće kiše intenzivan grad pogodio je centar Čačka i okolinu. - Odjednom je krenuo da sipa na sve strane, zatekao sam se u kolima kada je počeo da lupa. Na svu sreću bio je sitan pa nije napravio oštećenja na… »
Grad padao 10 minuta u Čačku! "Odjednom je počelo da sipa na sve strane" (foto/VIDEO)
Mondo 12.02.2024
U popodnevnim časovima kiša i grad pogodili su Čačak. U popodnevnim časovima kiša i grad pogodili su Čačak. Čačak je danas popodne pogodilo nevreme sa kraćom kišom i intenzivnim gradom. Grad na svu sreću nije bio veliki pa nije pričinio… »
Vesti dana »
Prevara u Nišu: Bugarka muškarcu i ženi uzela zlato i nakit
Novi magazin pre 30 minutajoš 39 povezanih