Повезане вести

Град погодио Чачак и околна села: "Био је ситан па није направио штету на аутомобилу"

Град погодио Чачак и околна села: "Био је ситан па није направио штету на аутомобилу"

Еуроневс 12.02.2024
Током поподневних сати након краће кише, интензиван град погодио је центар Чачка и околину. "Одједном је кренуо да сипа на све стране, затекао сам се у колима када је почео да лупа. На сву срећу био је ситан па није направио… »
"Био сам у колима кад је почело да лупа": Невероватан снимак града у Чачку

"Био сам у колима кад је почело да лупа": Невероватан снимак града у Чачку

Телеграф 12.02.2024
Град је уследио после краће кише. Интензиван град у Чачку изненадио је све. Сада се појавио и снимак који више делује на летњи пљусак него на фебруарско невреме. Током поподневних сати након краће кише интензиван град погодио… »
"Одједном је почело да сипа на све стране, само се сручило": Ситан, али јак град избомбардовао центар Чачка и околна села…

"Одједном је почело да сипа на све стране, само се сручило": Ситан, али јак град избомбардовао центар Чачка и околна села…

Блиц 12.02.2024
Током поподневних сати након краће кише интензиван град погодио је центар Чачка и околину. - Одједном је кренуо да сипа на све стране, затекао сам се у колима када је почео да лупа. На сву срећу био је ситан па није направио… »
Град падао 10 минута у Чачку! "Одједном је почело да сипа на све стране" (фото/ВИДЕО)

Град падао 10 минута у Чачку! "Одједном је почело да сипа на све стране" (фото/ВИДЕО)

Мондо 12.02.2024
У поподневним часовима киша и град погодили су Чачак. У поподневним часовима киша и град погодили су Чачак. Чачак је данас поподне погодило невреме са краћом кишом и интензивним градом. Град на сву срећу није био велики па није… »

Вести дана »