Povezane vesti
Drama u Beogradu: Na Topličinom vencu izbio požar u stambenoj zgradi
Nova 12.02.2024
U stambenoj zgradi na Topličinom vencu izbio je požar ovog popodneva. Kako je potvrđeno, zapalio se strujomer, a na sreću nema povređenih. Na lice mesta izašla su dva vatrogasna vozila, a brzom reakcijom vatrogasaca požar je ugašen, piše… »
Požar u centru Beograda: Zapalio se strujomer u stambenoj zgradi
Blic 12.02.2024
U stambenoj zgradi na Topličinom vencu izbio je požar ovog popodneva. Kako je potvrđeno, zapalio se strujomer, a na svu sreću nema povređenih. Na lice mesta izašla su dva vatrogasna vozila, a brzom reakcijom vatrogasaca požar je ugašen. (… »
Prve fotografije požara u centru Beograda: Zapalio se strujomer, vatrogasci brzom reakcijom ugasili buktinju (foto)
Blic 12.02.2024
Danas je došlo do požara u stambenoj zgradi na Topličinom vencu. Kako je "Blic" pisao, do požara je došlo kada se zapalio strujomer. Prema prvim informacijama, nema povređenih učesnika. Kako se vidi na fotografijama sa lica mesta, vatrogasne ekipe… »
Drama u centru Beograda: Buknuo požar u stambenoj zgradi
Telegraf 12.02.2024
Na lice mesta izašla su dva vatrogasna vozila. U stambenoj zgradi na Topličinom vencu izbio je požar ovog popodneva, saznaje Telegraf.rs. Kako nam je potvrđeno, zapalio se strujomer, a na svu sreću nema povređenih. Na lice mesta izašla su dva… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 4 minutajoš 51 povezana
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 4 minutajoš 38 povezanih
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 20 povezanih
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 29 minutajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 46 minutajoš 9 povezanih