Повезане вести

"Задригли, дебели, неокупани мушкарци" Јелена Карлеуша распалила на мрежама, о њеним речима брује сви

"Задригли, дебели, неокупани мушкарци" Јелена Карлеуша распалила на мрежама, о њеним речима брује сви

Мондо 12.02.2024
Јелена Карлеуша се јавно обратила онима који је вређају на друштвеним мрежама. Јелена Карлеуша се јавно обратила онима који је вређају на друштвеним мрежама. Након голишавих фотки из купатила на којима је показала гузу и груди… »
Јелена Карлеуша опет сипа увреде – „И увек видим неке грозне ликове, неке задригле неокупане мушкарце“: Ево ко јој се сад…

Јелена Карлеуша опет сипа увреде – „И увек видим неке грозне ликове, неке задригле неокупане мушкарце“: Ево ко јој се сад…

Нова 12.02.2024
Певачица Јелена Карлеуша редовно привлачи пажњу, како својим изгледом, тако и својим поступцима. Она је неретко на мети негативних коментара, а сада се огласила на Инстаграму и открила да јој њени обожаваоци јављају кад год… »
Задригли, неокупани, дебели Нови бруталан пост Карлеуше наљутиће многе: Ја морам да гуглам име особе која ме вређа…

Задригли, неокупани, дебели Нови бруталан пост Карлеуше наљутиће многе: Ја морам да гуглам име особе која ме вређа…

Курир 12.02.2024
Певачица Јелена Карлеуша често је на мети коментара због свог изгледа, начина облачења, али и изјава. Она се сада огласила на свом Интаграм профилу где је открила да јој фанови јаве за свако негативно коментарисање ње у… »

Вести дана »