Повезане вести
Легенда црно-белих: Моја највећа срамота је што сам купио средњошколску диплому
Спортски журнал 12.02.2024
Нисам савршен и мислим да сам зато и близак с људима - испричао је Буфон. Легенда је црно-белих из Торина, за Стару даму играо је 19 година, Јувентус му је био један од три клуба у каријери (Парма осам година, ПСЖ једна година)… »
Буфон открио свој највећи грех: "Купио сам диплому средње школе, нисам савршен..."
Спортске.нет 12.02.2024
Некадашњи голман репрезентације Италије и легенда Јувентуса Ђанлуиђи Буфон остаће упамћен као један од највећих фудбалера своје генерације. Италијан тренутно обавља функцију директора репрезентације Италије, а на једној… »
Легендарни Буфон шокирао признањем: Највећа срамота је што сам купио школску диплому
Нова 12.02.2024
Ђанлуиђи Будон се сматра истинском фудбалском легендом и једним од најбољих голмана свих времена, али изгледа да ван терена ни он није баш савршен. Он је шокирао јавност признањем о превари коју је направио у млађим данима… »
Буфон: Највећа срамота у животу ми је што сам купио диплому
Спорт клуб 12.02.2024
Био је првак света са Италијом, вишеструки шампион Италије са Јувентусом, али несташан у школској клупи... Ђанлуиђи Буфон, некадашњи голман Парме, Јувентуса и ПСЖ-а, био је један од најуспешнијих и највољенијег на својој… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 13 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 18 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 8 минутајош 30 повезаних