Повезане вести

Легенда црно-белих: Моја највећа срамота је што сам купио средњошколску диплому

Легенда црно-белих: Моја највећа срамота је што сам купио средњошколску диплому

Спортски журнал 12.02.2024
Нисам савршен и мислим да сам зато и близак с људима - испричао је Буфон. Легенда је црно-белих из Торина, за Стару даму играо је 19 година, Јувентус му је био један од три клуба у каријери (Парма осам година, ПСЖ једна година)… »
Буфон открио свој највећи грех: "Купио сам диплому средње школе, нисам савршен..."

Буфон открио свој највећи грех: "Купио сам диплому средње школе, нисам савршен..."

Спортске.нет 12.02.2024
Некадашњи голман репрезентације Италије и легенда Јувентуса Ђанлуиђи Буфон остаће упамћен као један од највећих фудбалера своје генерације. Италијан тренутно обавља функцију директора репрезентације Италије, а на једној… »
Легендарни Буфон шокирао признањем: Највећа срамота је што сам купио школску диплому

Легендарни Буфон шокирао признањем: Највећа срамота је што сам купио школску диплому

Нова 12.02.2024
Ђанлуиђи Будон се сматра истинском фудбалском легендом и једним од најбољих голмана свих времена, али изгледа да ван терена ни он није баш савршен. Он је шокирао јавност признањем о превари коју је направио у млађим данима… »
Буфон: Највећа срамота у животу ми је што сам купио диплому

Буфон: Највећа срамота у животу ми је што сам купио диплому

Спорт клуб 12.02.2024
Био је првак света са Италијом, вишеструки шампион Италије са Јувентусом, али несташан у школској клупи... Ђанлуиђи Буфон, некадашњи голман Парме, Јувентуса и ПСЖ-а, био је један од најуспешнијих и највољенијег на својој… »

Вести дана »