Povezane vesti

"Govorila mi da idem, rekao sam da neću otići" Taksista spasio devojku koja je htela da skoči sa Mosta slobode, evo šta je…

"Govorila mi da idem, rekao sam da neću otići" Taksista spasio devojku koja je htela da skoči sa Mosta slobode, evo šta je…

Kurir 12.02.2024
Taksista novosadskog SOS taksija je u noći između subote i nedelje sprečio mlađu devojku da skoči sa Mosta slobode. Kako Draško Knežević kaže u razgovoru za 021.rs, on je, oko tri sata ujutru, vozio stranku u Sremsku Kamenicu, kada je u daljini… »
Taksista Draško sprečio devojku da skoči sa mosta u novom sadu! "Prišao sam joj, nisam hteo da je ostavim samu!"

Taksista Draško sprečio devojku da skoči sa mosta u novom sadu! "Prišao sam joj, nisam hteo da je ostavim samu!"

Mondo 12.02.2024
Novosadski taksista Draško je sprečio devojku da skoči sa mosta. Novosadski taksista Draško je sprečio devojku da skoči sa mosta. Taksista SOS taksija je u noći između subote i nedelje sprečio mlađu devojku da skoči sa Mosta slobode. Kako… »
Taksista Draško, bivši policajac, spasio mladi život: Video devojku na mostu, s jednom nogom preko ograde

Taksista Draško, bivši policajac, spasio mladi život: Video devojku na mostu, s jednom nogom preko ograde

Telegraf 12.02.2024
"Kada sam otvorio vrata počeo sam da pričam sa njom, pitao zbog čega je tako kasno napolju i da li joj treba prevoz do kuće, a ona je meni sve vreme govorila da idem", priča taksista. Draško Knežević, taksista, sprečio je jednu devojku da skoči… »
Novosadski taksista sprečio devojku da skoči sa mosta: "Nisam hteo da je ostavim samu"

Novosadski taksista sprečio devojku da skoči sa mosta: "Nisam hteo da je ostavim samu"

Radio 021 12.02.2024
Taksista SOS taksija je u noći između subote i nedelje sprečio mlađu devojku da skoči sa Mosta slobode. Kako Draško Knežević kaže u razgovoru za 021.rs, on je, oko tri sata ujutru, vozio stranku u Sremsku Kamenicu, kada je u daljini uočio nekoga… »

Vesti dana »