Povezane vesti
Lukasa žena varala s našim slavnim košarkašem! Zamenio kartice i saznao ko je: Na sličici vidim bradonju!
Mondo 13.02.2024
Aca Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja" pisao je i o bivšim ljubavima, među kojima je i njegova nekadašnja supruga Sonja Vuksanović s kojom je dobio ćerku. Aca Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja" pisao je i o bivšim ljubavima, među kojima je i njegova… »
Aca Lukas tvrdi da ga je Sonja varala sa poznatim košarkašem: „Vratila se nasmejana i srećna“
Nova 13.02.2024
Pevač Aca Lukas podigao je pre par godina veliku prašinu autobiografskom knjigom "Ovo sam ja" u kojoj je otkrio nepoznate detalje iz burnog života. Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda… »
"Vratila se nasmejana i srećna": Aca Lukas tvrdi da ga je Sonja varala sa slavnim košarkašem, ovako je saterao u ćošak: "Neko…
Blic 13.02.2024
Pevač Aca Lukas podigao je pre par godina veliku prašinu autobiografskom knjigom "Ovo sam ja" u kojoj je otkrio nepoznate detalje iz burnog života. Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda… »
Vesti dana »

PMF: Pustite našeg studenta, pokrenite postupak protiv policajca koji je rekao da ga vode na streljanje
Radio 021 pre 44 minutajoš 30 povezanih

Studenti pozivaju Subotičane da ostanu kod kuće dok SNS poziva na skup protiv blokada
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Danas pretežno sunčano i toplo: Najviša dnevna temperatura 33 stepena
Vesti online pre 3 satajoš 22 povezane

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih