Повезане вести
Политичка платформа Солидарност иступила из странке Заједно
Н1 Инфо 13.02.2024
Политичка платформа Солидарност саопштила је да је иступила из странке Заједно и да ће "наставити са развојем и ширењем Солидарности као политичке организације левице која учествује у парламентарној борби у Србији"… »
Платформа Солидарност напустила странку Заједно
Данас 13.02.2024
Политичка платформа Солидарност иступила је из странке Заједно, али ће наставити „да се бори за друштво слободе, једнакости и солидарности.“ Политичка платформа Солидарност саопштила је данас да је иступила из странке Заједно и… »
Политичка платформа Солидарност иступила из странке Заједно
Инсајдер 13.02.2024
Политичка платформа Солидарност саопштила је да је иступила из странке Заједно и да ће наставити са "развојем и ширењем Солидарности као политичке организације левице која учествује у парламентарној борби". Солидарност ће, како… »
Вести дана »
Временска прогноза за 14. јануар: Крај леденог таласа, температура иде до +10
Мондо пре 1 сатјош 4 повезане
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 5 сатијош 4 повезане
Срећна православна Нова 2026. година: “Вечерње новости” честитају свима који славе долазак новог лета по јулијанском календару
Вечерње новости пре 6 сатијош 6 повезаних
Власт за среду спрема досад најјачи удар на правосуђе: „Ако се ово деси, идемо у тоталну репресију“
Данас пре 10 сатијош 3 повезане