Povezane vesti
Desingerica otkrio istinu o saradnji sa Miljanom Kulić: Brda sam krvario da bih sad...
Kurir 13.02.2024
Dragomir Despić Desingerica otkrio je detalje odnosa sa starletom Majom Marinković, sa kojom ga već neko vreme povezuju, ali i progovorio o Miljani Kulić koja je izjavila da je tražio od nje da snime duet. - To je šoubiz bajo, svako ima neku svoju sferu… »
"Ona je zatrudnela" Desingerica otkrio sve o odnosu s Majom, brutalno odgovorio Miljani Kulić, a tek šta je poručio pljugici
Kurir 13.02.2024
Radomir Dragomir Despić Desingerica otkrio je detalje odnosa sa starletom Majom Marinković, sa kojom ga već neko vreme povezuju, ali i progovorio o Miljani Kulić koja je izjavila da je tražio od nje da snime zajednički duet. - To je šoubiz bajo, svako… »
"Ona je zatrudnela": Desingerica otkrio sve o odnosu s Majom Marinković, brutalno odgovorio Miljani Kulić: "Rekao sam da će da…
Blic 13.02.2024
Radomir Despić Desingerica otkrio je detalje odnosa sa starletom Majom Marinković, sa kojom ga već neko vreme povezuju, ali i progovorio o Miljani Kulić koja je izjavila da je tražio od nje da snime zajednički duet. - To je šoubiz bajo, svako ima neku… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih

Sns-ovci gađali građane jajima, oni im uzvratili: Policija čuva naprednjačke prostorije (video)
Pravda pre 37 minutajoš 19 povezanih

Đorđe David žestoko o kolegama koji odlaze iz Zvezda Granda: "Deluje mi da je razlog lova, a kad..."
Telegraf pre 56 minutajoš 20 povezanih