Povezane vesti
(VIDEO) Dajte krv kao podrška deci oboleloj od raka
Niške vesti 13.02.2024
Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka – NURDOR i ove godine će tradicionalno obeležiti Svetski dan dece obolele od raka 15. februar u više od 30 gradova u Srbiji. U Srbiji svakog dana jedno dete oboli od raka. Skoro svake nedelje jedno… »
Akcija „I ja se borim” 15. februara na Kraljevom trgu
Glas Zapadne Srbije 13.02.2024
Čajetina- Nacionalno udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR u koordinaciji sa Olmladinskim klubom Čajetina organizovaće 15. februara, na obeležavanju Svetskog dana dece obolele od raka, akciju „I JA SE BORIM!“. „Deca i mladi oboleli od… »
Akcija „I ja se borim“ 15. februara na Kraljevom trgu
Užice oglasna tabla 13.02.2024
Nacionalno udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR u koordinaciji sa Olmladinskim klubom Čajetina organizovaće 15. februara, na obeležavanju Svetskog dana dece obolele od raka, akciju „I JA SE BORIM!“. „Deca i mladi oboleli od raka su… »
Vesti dana »
(BLOG) U toku blokade Rektorata i nekoliko fakulteta u Beogradu i Novom Sadu: Podrška i dela profesora
N1 Info pre 42 minutajoš 30 povezanih
Ko je direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ koji se izvinjavao premijeru Vučeviću i zbog kog su đaci izašli na protest
Nova pre 1 satjoš 21 povezana
Poslovni forum Srbije i Italije - dobre političke odnose da prati još veća ekonomska saradnja
RTS pre 30 minutajoš 19 povezanih
Oglasio se i Partizan o situaciji sa savom miloševićem: „Informacije o novonastaloj situaciji…“
Hot sport pre 2 satajoš 18 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
NIN pre 5 satijoš 14 povezanih