Povezane vesti
"Puštao sam ga u kuću, jeo je i pio kod nas" Saslušan otac iz Lazarevca čiju je ćerku (11) uznemiravao kum!
Mondo 13.02.2024
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu saslušan je S.Ć. zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu saslušan je S.Ć. zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje. U subotu, policija u Lazarevcu… »
"Kum mi je živeo u kući, nisam znao da mi je pipkao i uznemiravao ćerku": Otac policiji prijavio jeziv slučaj
Telegraf 13.02.2024
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu saslušan je S.Ć. (37) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje. Otac devojčice (11), u subotu je, policiji u Lazarevcu prijavio S.Ć. (37) svog prijatelja iz detinjstva i kuma jer je poslednjih dana… »
Vesti dana »
Dačić o požaru u Deliblatskoj pečari: Nije bilo ponude od EU za avion velike nosivosti jer ga nema
Pravo u centar pre 3 minutajoš 42 povezane
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 51 povezana
VREME DANAS I NAREDNIH DANA: U Nišu 35 stepeni, sutra još toplije – stiže novi nalet vrućine
Glas juga pre 2 satajoš 46 povezanih
Rebalans budžeta za 2026. godinu i efekti na tekuće projekte: Ekonomista Mijušković o rezultatima plana
Euronews pre 43 minutajoš 18 povezanih