Povezane vesti
Prošlonedeljni skandal uzburkao vrh vlade Crne Gore Milatović razmatra okupljanje čelnika države
Kurir 13.02.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da razmatra zakazivanje sednice Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj bi se raspravljalo o stanju u bezbednosnom sektoru u državi, nakon prošlonedeljne burne javne i tajne sednice skupštinskog odbora na… »
Ministar pravde se oseća ugroženo
Politika 13.02.2024
Ako se iznose podaci o mom kretanju, organizovane kriminalne grupe mogu lako da dođu do mene i ugroze moju i bezbednost moje porodice, kaže Andrej Milović. Od našeg dopisnika Podgorica – Nakon sednice Odbora za bezbednost i odbranu ozbiljno sam zabrinut… »
Veze s mafijom probudile vrh: Zbog stanja u bezbednosnom sektoru, Milatović razmatra okupljanje čelnika države
Večernje novosti 13.02.2024
PREDSEDNIK Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da razmatra zakazivanje sednice Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj bi se raspravljalo o stanju u bezbednosnom sektoru u državi, nakon prošlonedeljne burne javne i tajne sednice skupštinskog odbora na… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i Vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Netanjahu osudio Starmerovu nameru da Britanija prizna državu Palestinu: "Sutra će biti pretnja njima"
Blic pre 28 minutajoš 3 povezane

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

MUP posle incidenata na Zvezdinoj utakmici: Red na stadionima je odgovornost organizatora
Danas pre 43 minutajoš 6 povezanih