Povezane vesti
Prošlonedeljni skandal uzburkao vrh vlade Crne Gore Milatović razmatra okupljanje čelnika države
Kurir 13.02.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da razmatra zakazivanje sednice Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj bi se raspravljalo o stanju u bezbednosnom sektoru u državi, nakon prošlonedeljne burne javne i tajne sednice skupštinskog… »
Ministar pravde se oseća ugroženo
Politika 13.02.2024
Ako se iznose podaci o mom kretanju, organizovane kriminalne grupe mogu lako da dođu do mene i ugroze moju i bezbednost moje porodice, kaže Andrej Milović. Od našeg dopisnika Podgorica – Nakon sednice Odbora za bezbednost i odbranu ozbiljno sam… »
Veze s mafijom probudile vrh: Zbog stanja u bezbednosnom sektoru, Milatović razmatra okupljanje čelnika države
Večernje novosti 13.02.2024
PREDSEDNIK Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da razmatra zakazivanje sednice Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj bi se raspravljalo o stanju u bezbednosnom sektoru u državi, nakon prošlonedeljne burne javne i tajne sednice skupštinskog… »
Vesti dana »
U iščekivanju razgovora Moskva tvrdi pazar: Hoće li Tramp popustiti, a Putin dobiti ono što želi?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
„Postoje samo dva pola – muški i ženski“: SAD obustavile izdavanje pasoše sa oznakom X
Danas pre 11 satijoš 1 povezana