Povezane vesti
Prošlonedeljni skandal uzburkao vrh vlade Crne Gore Milatović razmatra okupljanje čelnika države
Kurir 13.02.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da razmatra zakazivanje sednice Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj bi se raspravljalo o stanju u bezbednosnom sektoru u državi, nakon prošlonedeljne burne javne i tajne sednice skupštinskog… »
Ministar pravde se oseća ugroženo
Politika 13.02.2024
Ako se iznose podaci o mom kretanju, organizovane kriminalne grupe mogu lako da dođu do mene i ugroze moju i bezbednost moje porodice, kaže Andrej Milović. Od našeg dopisnika Podgorica – Nakon sednice Odbora za bezbednost i odbranu ozbiljno sam… »
Veze s mafijom probudile vrh: Zbog stanja u bezbednosnom sektoru, Milatović razmatra okupljanje čelnika države
Večernje novosti 13.02.2024
PREDSEDNIK Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da razmatra zakazivanje sednice Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj bi se raspravljalo o stanju u bezbednosnom sektoru u državi, nakon prošlonedeljne burne javne i tajne sednice skupštinskog… »
Vesti dana »
Ukrajina se bori za oslobađanje cele teritorije; Rusija produbljuje odnose sa Kinom; Tramp: Rat mora da stane
RTS pre 29 minutajoš 22 povezane
Udes kod zgrade Socijalnog: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 1 satjoš 61 povezana
Turudić: Beroš se ne tereti za primanje i davanje mita, već zbog trgovanja uticajem
Politika pre 5 minutajoš 19 povezanih