Povezane vesti

Prošlonedeljni skandal uzburkao vrh vlade Crne Gore Milatović razmatra okupljanje čelnika države

Prošlonedeljni skandal uzburkao vrh vlade Crne Gore Milatović razmatra okupljanje čelnika države

Kurir 13.02.2024
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da razmatra zakazivanje sednice Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj bi se raspravljalo o stanju u bezbednosnom sektoru u državi, nakon prošlonedeljne burne javne i tajne sednice skupštinskog… »
Ministar pravde se oseća ugroženo

Ministar pravde se oseća ugroženo

Politika 13.02.2024
Ako se iznose podaci o mom kretanju, organizovane kriminalne grupe mogu lako da dođu do mene i ugroze moju i bezbednost moje porodice, kaže Andrej Milović. Od našeg dopisnika Podgorica – Nakon sednice Odbora za bezbednost i odbranu ozbiljno sam… »
Veze s mafijom probudile vrh: Zbog stanja u bezbednosnom sektoru, Milatović razmatra okupljanje čelnika države

Veze s mafijom probudile vrh: Zbog stanja u bezbednosnom sektoru, Milatović razmatra okupljanje čelnika države

Večernje novosti 13.02.2024
PREDSEDNIK Crne Gore Jakov Milatović saopštio je da razmatra zakazivanje sednice Saveta za odbranu i bezbednost, na kojoj bi se raspravljalo o stanju u bezbednosnom sektoru u državi, nakon prošlonedeljne burne javne i tajne sednice skupštinskog… »

Vesti dana »